Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2008

Παραλιακή λεωφόρος - Πάρκινγκ

Επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα στο Ηράκλειο.Ειδικά παρασκευή και σάββατο βράδυ γίνετε χαμός.Παρκαρισμένα αμάξια όπου μπορείς να φανταστείς και συνήθως κλείνοντας ένα κομμάτι από τον δρόμο.Τι να την κάνω την αναπλασμένη παραλιακή άμα δεν μπορώ να την περάσω ή να τρέξω πάνω από 50 χιλιόμετρα γιατί μπορεί στην επόμενη στροφή να είναι παρκαρισμένο ένα αμάξι στην μέση μέση;το μόνο που έκανε είναι ότι έφτιαξε την μόστρα των μαγαζιών.Η αστυνομία βέβαια εξαφανισμένη από το όλο ζήτημα,αυτή το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να γράφει τα μηχανάκια για κράνος.Αν το 1/3 της ώρας που αράζουν στο περίπτερο της Πλατείας Ελευθερίας πηγαίνανε εκεί πέρα σίγουρα θα είχε λυθεί το ζήτημα...εδώ.

2 σχόλια:

  1. Βρε, η αστυνομια τα αφηνει επίτηδες τα αυτοκινητα εκει για να τηρειται ο ΚΟΚ... [Που λεει οτι μεσα σε κατοικημενη περιοχη δεν επιτρεπεται να πηγαινεις με πανω απο 50]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να γίνει αφού ο κουράκης την έκανε για εξυπηρέτηση των καταστηματαρχών και οχι του κοσμάκη άσε που μπορεί να έχει και "μερίδιο" από την πίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails