Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008

Ανακοίνωση Σ.Φ.ΟΦΗ Αθηνών - Νίκος Ξυλούρης


Ένας ακόμη διασυρμός..

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με τα υπονοούμενα του κ.Παράσχου οτι οι λόγοι που εκδιώχθηκε δεν ήταν οικονομικοί,αλλά το ιστορικό 4-1 του Ο.Φ.Η. επί του Παναθηναικού.

Συνεχίστηκε με την πρόσληψη ενός Στράκα που το μόνο βιογραφικό που έχει είναι η συνεργασία του με τον κ.Ευαγγελόπουλο,αδελφικό φίλο του κ.Λιβαθηνού,αδελφικού φίλου του κ.Βαρδινογιάννη.

Στη συνέχεια είδαμε να μπαίνει στο ΔΣ της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. ο κ.Γιαννουλάκης,με βασικό προσόν τα φίλαθλα αισθήματα του για τον Παναθηναικό.

Ακολούθως αποκτήσαμε τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Πέσιτς και η μεταγραφή του παρουσιάστηκε σαν μια μεγάλη επιτυχία του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. κ.Βατσινά.Την επόμενη μέρα ο πρόεδρος της Σέρβικης ομάδας δήλωνε πανευτυχής σε Σέρβους δημοσιογράφους για την ευτυχή κατάληξη των συζητήσεων που είχε με την ΠΑΕ Παναθηναικός.

Το κερασάκι στην τούρτα πιστεύαμε οτι ήταν η κάθοδος 2 ακόμα ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναθηναικός(Δημούτσος,Εντοί),απλά επειδή δεν χωρούσαν στο ρόστερ του Παναθηναικού και έπρεπε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και επιλέον για την φανερή ανικανότητα του φερόμενου ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. κ.Βατσινά να κάνει έστω μια μεταγραφή επιπέδου Α Εθνικής.

Σήμερα,2 μέρες μετά την υποτιθέμενη επέκταση της συνεργασίας της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. με τον κ.Τζόρβα και 3 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος μαθαίνουμε οτι ο κ.Τζόρβας ειδοποιήθηκε να επιστρέψει στην ΠΑΕ Παναθηναικός.Την στιγμή που η ΠΑΕ Ο.Φ.Η. μέχρι την τελευταία στιγμή τόνιζε οτι δεν υπάρχει θέμα Τζόρβα και ο κ.Στράκα τον υπολόγιζε για βάσικό στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Ενημερωθήκαμε ακόμα οτι ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟ κ.Μάλαρτζ που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του ετοιμάζεται να έρθει δανεικός στον Ο.Φ.Η.!

Ο Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η. Αθηνών μετά τα παραπάνω θέλει να ευχηθεί από καρδιάς χρόνια πολλά στους κκ.Φανούρη Βατσινά και Αρκάδιο Μάλαρζ για την ονομαστική τους εορτή,όπως και κάθε επιτυχία στον κ.Τριανταφυλλόπουλο,κουμπάρο του κ.Βαρδινογιάννη στον αγώνα που σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα κάνει για την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails