Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ως εκπρόσωποι των φιλάθλων μιας εκ των 5 μόλις ομάδων, που συμμετέχουν από την ίδρυση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην υψηλότερη κατηγορία του, σας αποστέλλουμε την παρακάτω επιστολή, σεβόμενοι το σωματείο που εκπροσωπείτε και θεωρώντας πως δηλώσεις μελών του ΔΣ στο οποίο ανήκετε περί «καθαρών προθέσεων», δεν είναι λόγια του «αέρα» αλλά λόγια που έχουν λεχθεί από άντρες που φορούν παντελόνια και σέβονται την τιμή και την υπόληψη τους, πράγμα που δυστυχώς, όπως διαπιστώνουμε ειδικά ως φίλαθλοι του ΟΦΗ, δεν είναι πλέον ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.
Όπως έχετε πιθανώς πληροφορηθεί οι Κρητικοί φίλαθλοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εδώ και πολλά χρόνια και διανύοντας μια φάση εντατικοποίησης τους τελευταίους μήνες, οργανώθηκαν συγκεντρώσεις, συναυλίες, πορείες και διαμαρτυρίες πάσης φύσεως με στόχο την επανάκτηση της αξιοπρέπειας της ομάδας μας που κάποιοι «οικογενειάρχες» μαζί με τους υπαλλήλους τους, με την ανέχεια του κράτους, έχουν σπιλώσει και συνεχίζουν να την αμαυρώνουν καθημερινά.
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια γινόμαστε μάρτυρες μιας «σχέσης» που χλευάζεται καθημερινά από όλο το φίλαθλο κοινό και που εμπλέκει και το σωματείο το οποίο έχετε την τιμή να εκπροσωπείτε. Ανταλλαγές παικτών, που με συνοπτικές διαδικασίες (και χωρίς να το γνωρίζουν μέλη του ΔΣ του ΟΦΗ) μετακινούνται λίγες μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, παίκτες που μετακινούνται χωρίς να γνωρίζουν το καθεστώς υπό το οποίο έγινε η μετακίνηση τους, στελέχη ΔΣ άλλων ομάδων που δηλώνουν πως πουλούν παίκτη στην ομάδα σας και ο παίκτης να βρίσκεται «αγορασμένος» από τον ΟΦΗ, παίκτης που μετακινείται και ο προπονητής να δηλώνει πως δεν τον γνωρίζει … πραγματικά δεν θα έφτανε βιβλίο, για να περιγράψουμε όλα αυτά τα «παράξενα», σχεδόν «μεταφυσικά» γεγονότα (πρόσφατα παίκτης σας μίλησε για «δαιμονισμένους» οπαδούς) που συμβαίνουν στις σχέσεις της ομάδας σας, με την ΠΑΕ ΟΦΗ.
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η ανοχή του φίλαθλου κόσμου του ΟΦΗ έχει φτάσει στα όρια της και τα δείγματα είναι πλέον καθημερινά με εικόνες που θυμίζουν μάλλον προσαγωγές εγκληματιών σε δικαστήρια παρά αποχωρήσεις προέδρου από το γήπεδο. Δεν είναι βέβαια τωρινό φαινόμενο (ποιος να ξεχάσει τον Μπόατεγκ) οι επιθετικές συμπεριφορές προς παίκτες της ομάδας σας, όμως παρατηρώντας κάποιος ψυχρά τις εξελίξεις θα οδηγηθεί σε ένα και μόνο συμπέρασμα :

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

Στα πλαίσια αυτά και με ΔΕΔΟΜΕΝΗ την διάθεση σας για ένα καθαρό και χωρίς σκιές πρωτάθλημα και διαβάζοντας, όπως σε κάθε περίοδο μεταγραφών, δημοσιεύματα και αναφορές για νέες μετακινήσεις παικτών σας από την Παιανία προς το Ηράκλειο, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ πως εμείς ως οργανωμένοι φίλαθλοι ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΑΝΕΙΚΟΊ ΕΙΤΕ ΩΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ”.
Μην δώσετε άλλη αφορμή για κλυδωνισμούς και αποσταθεροποίηση της ομάδας μας. Μην προσθέτετε περισσότερα σύννεφα στις ήδη σκιώδεις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Και κυρίως, μην συμπεριφέρεστε στον ΟΦΗ σαν να είναι κτήμα υπό την κατοχή της ομάδας σας.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΡΗΤΡΕΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ή ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΕΝΤΟΙ.

Snakes Heraklion Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails