Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2009

Γιαούρτι έφαγε η βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη.


Τη συγνώμη των αγροτών δέχθηκε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη χθες το βράδυ, λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε στο μπλόκο των Χανίων με γιαούρτι από έναν αγρότη.
Η κα Κεφαλογιάννη είχε βρεθεί εκεί λίγη ώρα νωρίτερα, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματα των παραγωγών και να συνομιλήσει μαζί τους και μάλιστα είχε δεχθεί θετικά σχόλια για το γεγονός ότι ήταν η μοναδική κοινοβουλευτική εκπρόσωπος που πήγε στο μπλόκο, σε αντίθεση με τους συναδέλφους της τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ του γειτονικού νομού.
Η βουλευτής τη στιγμή που ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις σε τοπικό κανάλι δέχθηκε την επίθεση και αμέσως αποχώρησε εμφανώς στεναχωρημένη. Μαζί της μίλησε τηλεφωνικά λίγο μετά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Η. Χαλακαταβάκης ζητώντας συγνώμη. Απευθυνόμενος στους αγρότες κ. Χαλακατεβάκης σημείωσε "είναι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του τόπου μας και οφείλουμε να τους σεβόμαστε σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν. Επίσης είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τον αγώνα μας, έναν τίμιο αγώνα και όχι στον τίμιο αγώνα να κάνουμε... Είναι ντροπή. Ζητώ συγνώμη από την κ. Κεφαλογιάννη."

από το:2810.gr

1 σχόλιο:

  1. Αρκετά ρεζίλη γίναμε από άλλα θέματα πιο σοβαρά...........ένα γιαουρτάκι δεν ήταν κακό αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα, εδώ ο πρώην πρόεδρο (G.W. Bush)μας έφαγε παπούτσι και έγινε διεθνώς ρεζίλι, ενώ εδώ θάφτηκε (καλά δημοκρατία δαγκωτή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails