Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009

Τεράστιο ατόπημα του Ευαγγελάτου


Από το:olympia.gr
Έβγαλε στο δελτίο τον εκπρόσωπο του επιτρόπου για την Γεωργία της Ε.Ε. κύριο Μαν και τον ρωτά εάν γνωρίζει ότι η Ελλάδα προτίθεται να δώσει επιχορήγηση στους αγρότες. Εάν είναι παράνομη η ενίσχυση, ενώ συζητά μαζί του και για ενδεχόμενο πρόστιμο από την ΕΕ και μάλιστα ΕΝΤΟΚΟ!! Αφού βεβαίως έδωσε τις απαραίτητες “πληροφορίες” στον εκπρόσωπο για το ποιόν της ενίσχυσης, ότι δηλαδή πρόκειται όχι για αποζημίωση λόγω φυσικών καταστροφών αλλά ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ!!
Ντροπή κύριε Ευαγγελάτο, εάν νομίζετε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαφυλάξετε τα συμφέροντα των αφεντικών σας. Ντροπή σας κύριοι που βάζετε το ίδιο συμφέρον σας πάνω από το συμφέρον των βαλλόμενων κοινωνικών ομάδων αλλά και της χώρας ολόκληρης.
Μήπως εάν δεν υπήρχε ο Κούβελος αυτή η συνέντευξη δεν θα γινόταν ποτέ; Μήπως είστε ιδιοτελείς νταβατζήδες μιας ολόκληρης κοινωνίας; Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε πλέον τη δύναμη να επηρεάσετε ούτε το λαό ούτε την πολιτεία;
Στον γυάλινο κόσμο σας μέχρι την πτώχευση…

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή η ΕΕ διοικήται απο ηλίθιους που περιμένουν απο έναν δημοσιογράφο να τους ενημερώσει για τις λαμογιές της Ελληνικής Κυβέρνησης!!!!
    Δεν είμαστε σοβαροί,όπως σοβαρή δεν είναι και η πολιτική της κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails