Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

Φωτογραφίες από την κατάληψη του αεροδρομίου Ηρακλείου από τους αγρότες.


Δυναμικά ξεκίνησαν οι αγρότες μας τις κινητοποιήσεις και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια,πάντως αν ο αριθμός των 15.000 αγροτών είναι πραγματικός είναι ένα τεράστιο νούμερο που έχει πάρα πολλά χρόνια να γίνει κάτι τέτοιο.Όπως άκουσα έναν μεγάλο άνθρωπο να λέει…«η Κρήτη δεν είναι Μονή Βατοπαιδίου,να ξεχαστεί..,θα είμαστε στα μπλόκα μέχρι να ικανοποιηθούμε»… Οι τρείς πρώτες φωτογραφίες είναι απο το troktiko.

2 σχόλια:

 1. Η εξέργεση των αγροτών ήτανε αναπόφευκτη.Η ύπαιθρος βρίσκεται σε απόγνωση, πιστεύω ότι είναι το πρώτο θύμα της οικονομικής κρίσης με μια άχρηστη κυβέρνηση που κοιτάζει μόνο τη δικιά της μάσα.

  Το θέμα είναι ότι κωφεύουνε και δεν πτοούνται με τίποτα, το καμένο μέλλον των παιδιών μας, της υπαίθρου, της ζωής μας ολόκληρης τους αφήνει εντελώς αδιάφορους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το πεντοζάλι, το τρακτέρ με τους αγρότες στον αέρα κι οι μαύρες σημαίες τα λένε όλα!

  Οι αγρότες δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τις τιμές των πρώτων υλών να μειώνονται και τις τιμές των τελικών προϊόντων να αυξάνονται!

  Και είναι άνανδρο να μην ελέγχουν οι αρμόδιοι την αλυσίδα παραγωγής προϊόντων και να κατηγορούν ΜΟΝΟ αυτούς που κάνουν κινητοποιήσεις.

  Αν κάνει ο καθένας τη δουλειά του σωστά, δεν θα υπάρχουν καταλήψεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails