Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Κόβεις το κάπνισμα και παντρεύεσαι δωρεάν στην Σαουδική Αραβία!


Στη Σαουδική Αραβία μέχρι και γάμο δωρεάν προσφέρουν ως κίνητρο για να δελεάσουν τους πολίτες και να σταματήσουν το κάπνισμα. Την προσφορά έκανε οργάνωση Purity: «εσείς διακόπτετε το κάπνισμα, εμείς κάνουμε το γάμο», γράφουν τα διαφημιστικά πανό στο Ριάντ.
Και η ζήτηση είναι ήδη μεγάλη. Εκατοντάδες άνδρες έχουν εκφράσει την επιθυμία να ανταποκριθούν θετικά στην καμπάνια της οργάνωσης και να διακόψουν το κάπνισμα. Ανάμεσα στους υποψήφιους...άκαπνους γαμπρούς είναι και ένας μη καπνιστής που εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει και να διακόψει το κάπνισμα, προκειμένου να παντρευτεί με έξοδα άλλων.
Σε πολλές χώρες του αραβικού κόσμου, τα έξοδα του γάμου αναλαμβάνει πλήρως ο γαμπρός. Είναι πολλοί μάλιστα εκείνοι που αναβάλλουν το γάμο μέχρι να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα. Έτσι, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί η προσφορά της Purity έχει τέτοια επιτυχία.
Σύμφωνα με την οργάνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμμετάσχουν σε σεμινάρια διάρκειας 7 ημερών, πριν διαγωνισθούν για το έπαθλο του γάμου.
Το όνομα του μεγάλου νικητή θα ανακοινωθεί στις 6 Αυγούστου. Άλλοι 20 θα κερδίσουν τζάμπα έπιπλα.
Υπολογίζεται ότι καπνιστές είναι τα 7 εκ των 28 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας.
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails