Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

Επιχείρηση «σκούπα» σε Μάλια και Χερσόνησο!


Στην σύλληψη 33 ατόμων, οι οποίοι και οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου, με σωρεία κατηγοριών για διάφορες παραβάσεις, όπως παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων,κατοχή όπλου, χρήση ναρκωτικών κ.α. προχώρησαν οι άντρες του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, με την συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και του ΤΑΕ Ηρακλείου.
Μια καλοστημένη επιχείρηση σκούπα, οργάνωσαν, εφάρμοσαν και έφεραν σε πέρας μέχρι τέλος, σε Χερσόνησο και Μάλια, οι αστυνομικοί Ηρακλείου και Χερσονήσου, η οποία είχε αίσιο τέλος, με την σύλληψη όλων αυτών των ατόμων.
Στα πλαίσια της εφαρμογής του ειδικού αυτού σχεδίου Αστυνόμευσης στην περιοχή των Μαλίων, χθές κατά τις νυχτερινές ώρες, κατόπιν ελέγχων που έγιναν από το Α.Τ. Χερσονήσου, με την βοήθεια των αστυνομικών Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και του ΤΑΕ Ηρακλείου, συνελήφθηκαν αναλυτικά 11 άτομα για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. 6 άτομα, για επαιτεία και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. 5 άτομα που οδηγούσαν χωρίς άδεια οδήγησης. Πέντε άτομα για άγρα πελατών. 4 που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ και οινοπνεύματος. 1 άτομο για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Καθώς διέθετε παράνομα, στην κατοχή του, για χρήση όπλο.
Με όλη αυτή την σωρεία κατηγοριών οδηγήθηκαν χωρίς επιείκια στα χέρια της δικαιοσύνης και του Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος θα πάρει την απόφαση για την ποινή τους.
Πηγή:ΠεδιάδαΝews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails