Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

10 κιλά χασίς παρατημένο σε ρέμα!


Δέκα κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης περιείχαν οι δύο σακούλες σκουπιδιών που τις τελευταίες ημέρες ήταν αφημένες στην κοίτη ρέματος στην περιοχή Κορώνι Μαγαρά του Ηρακλείου. Η σχετική πληροφορία περιήλθε στη διάθεση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου πριν από τρεις ημέρες. Όπως ήταν αναμενόμενο η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως ουδείς προσέγγισε το σημείο για να πάρει τις σακούλες.
Έτσι χθες αναγκάστηκαν να κατασχέσουν τα ναρκωτικά. Τα δέκα κιλά χασίς ήταν τοποθετημένα σε πέντε μικρότερες νάιλον σακούλες. Κάποια από τα κατασχεθέντα ευρήματα θα σταλούν για εργαστηριακή ανάλυση για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.
Εντωμεταξύ προχθές αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν προχθές στην σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του έξι συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους περίπου 50 γραμμαρίων. Επίσης κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 305 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails