Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009

Ληστεία στην Χερσόνησο με λεία 100.000 ευρώ!


Με λεία, η οποία μπορεί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις να φτάσει ακόμη και τις 100.000 ευρώ, έφυγαν άγνωστοι δράστες από ξενοδοχείο στη Χερσόνησο. Παρά το γεγονός ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου, πηγαινοερχόντουσαν στο χώρο που βρισκόταν το κοσμηματοπωλείο, οι άγνωστοι κατάφεραν να εισβάλουν σε αυτό.
Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς φυσικά να τους πάρει χαμπάρι κανείς, άδειασαν στην κυριολεξία το κατάστημα. Όλα έγιναν λίγες ώρες πριν το ξημέρωμα, όταν ο περισσότερος κόσμος, οι υπάλληλοι και οι ένοικοι του ξενοδοχείου, κοιμόνταν. Οι διαρρήκτες, αφού κατάφεραν να περάσουν στο εσωτερικό του καταστήματος, άδειασαν τις βιτρίνες, αλλά και αρκετά από τα συρτάρια και διέφυγαν με όσα κοσμήματα μπορούσαν να πάρουν μαζί.
Προβληματισμός
Πρόκειται για ένα περιστατικό, το οποίο έχει προβληματίσει τόσο τον κόσμο των ξενοδόχων, όσο και την ίδια την αστυνομία, καθώς οι δράστες δεν δίστασαν να διαρρήξουν το κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και μάλιστα, την ώρα που στον ευρύτερο χώρο, κυκλοφορούσαν αμέριμνοι οι πελάτες του. Αντίθετα έδειξαν περισσό θράσος και εισέβαλαν, βουτώντας μέσα σε λίγα λεπτά το μικρό θησαυρό.
Κανείς δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο οι διαρρήκτες να γίνονταν αντιληπτοί, αφού η αντίδρασή τους παραμένει άγνωστο ποια θα μπορούσε να είναι.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου και των Μαλίων, καθώς μια ακόμη διάρρηξη σε μεγάλο ξενοδοχείο, είχε και πάλι καταγραφεί πριν λίγο καιρό.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails