Τρίτη, 21 Ιουλίου 2009

Η ερωτική επιστολή άργησε ... 10 χρόνια!


Στο τέλος και τα εμπόδια παραμέρισαν. Η επιστολή του ερωτευμένου Στιβ από το Ντέβον άργησε να φτάσει στα χέρια της αγαπημένης του 10 χρόνια. Τα πάντα λες και είχαν συνωμοτήσει εναντίον τους.
Θυμίζει σενάριο του Χόλυγουντ. Ο Στιβ Σμιθ από το Ντέβον συνάντησε την Ισπανίδα Κάρμεν πριν από 17 χρόνια, όταν εκείνη επισκέφτηκε την πόλη του ως φοιτήτρια.
Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε όμως, στην πορεία, οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν. Για τους δικούς της λόγους, η Κάρμεν πήγε να ζήσει στο Παρίσι. Ο Στιβ δεν ακολούθησε. Και εκεί θα σταματούσαν όλα αν ο Στιβ δεν άρχιζε να την ψάχνει απεγνωσμένα. Της έγραψε ένα γράμμα και το έστειλε στη διεύθυνση που είχε στο Παρίσι όμως η Κάρμεν είχε μετακομίσει. Έτσι το γράμμα έμεινε αναπάντητο.
Ο Στιβ δεν το έβαλε κάτω. Αποφασισμένος να βρει την αγαπημένη του, έγραψε άλλη μια επιστολή και την έστειλε στη διεύθυνση της μητέρας της Κάρμεν, στην Ισπανία.Τελικά κατέληξε πάνω στο τζάκι και κάποια στιγμή γλίστρησε και από εκεί. Βρέθηκε ξανά όταν μπήκαν στη βίλα της μητέρας εργάτες για να κάνουν ανακαίνιση. Δέκα χρόνια μετά την αποστολή της επιστολής, ο Σμιθ είχε αλλάξει σπίτι αλλά διατηρούσε τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό.
Η Κάρμεν τα 'χασε: «Όταν διάβασα την επιστολή, δεν τηλεφώνησα στον Στιβ αμέσως. Ήμουν νευρική. Έπιανα το ακουστικό και το κατέβαζα αλλά, βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι έπρεπε να το κάνω αυτό το τηλεφώνημα. Δεν είχα παντρευτεί και τώρα παντρεύτηκα τον άνδρα που πάντα αγαπούσα».
Λίγες μέρες μετά το τηλεφώνημα ο Στιβ πήγε στο Παρίσι: «Όταν ξανασυναντηθήκαμε...ήταν σαν ταινία. Τρέξαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου στο αεροδρόμιο και 30 δευτερόλεπτα μετά, φιλιόμασταν. Είμαι ευτυχισμένος γιατί το γράμμα κατέληξε εκεί που έπρεπε να καταλήξει αν και άργησε».
Το ζευγάρι- 42 ετών και οι δύο σήμερα- παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή.
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails