Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο με την λεία των ληστών να φτάνει της 25.000 ευρώ..


Περίπου 25.000 ευρώ και μια σακούλα παϊδάκια, ήταν η λεία ενόπλου δράστη, ο οποίος με την απειλή περιστρόφου, άρπαξε από υπάλληλο της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Αριάδνη, την τσάντα με τις εισπράξεις της ημέρας.
Θύμα ληστείας έπεσε προχθές λοιπόν υπάλληλος του γνωστού σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Αριάδνη, στην Λ. Κνωσσού.
Το περιστατικό έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στη λεωφόρο Κνωσού 250, όπου βρίσκεται ένα από τα καταστήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας.
25.000 ευρώ απέσπασαν από τον υπάλληλο του γνωστού σούπερ μάρκετ, δύο αλλοδαποί δράστες. Ο υπάλληλος υπό την απειλή όπλου, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη,καθώς φορούσε κράνος και δεν φαινόταν το πρόσωπό του αλλά και αλλοδαπό γιατί μιλούσε σπαστά ελληνικά, αναγκάστηκε να παραδώσει τα 25.000 ευρώ που αποτελούσαν εισπράξεις της ημέρας, από 3 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Αμέσως μόλις ο δράστης πήρε τα χρήματα, το έβαλε στα πόδια, όπου λίγο παρακάτω τον περίμενε με μηχανή ο συνεργός του, εξίσου αλλοδαπός και ομοεθνής του, με αποτέλεσμα να γίνουν σε λίγα δευτερόλεπτα άφαντοι.
Ο υπάλληλος, ο οποίος αναλάμβανε να συγκεντρώνει τις εισπράξεις της ημέρας και είχε προηγουμένως επισκεφθεί τρία άλλα καταστήματα της εταιρείας, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να μπει στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ.
Τότε ο ένοπλος, που φορούσε κράνος, παρουσία δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων, τον απείλησε με πιστόλι και του απέσπασε την τσάντα με τις εισπράξεις. Την ίδια στιγμή έσπευσε στο σημείο όπου τον ανέμενε ο συνεργός του με μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν.
Εικάζεται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ και την κατάλληλη στιγμή έδρασαν.
Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, διενεργούν, ωστόσο από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές Ηρακλείου.
Πηγή:ΠεδιάδαNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails