Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

Σουμάχερ η επιστροφή..!


Ο Μίχαελ Σουμάχερ επιστρέφει στη φόρμουλα 1! Ο μεγάλος Γερμανός πιλότος θα αγωνιστεί με τη Ferrari, στο γκραν-πρι της Βαλένθια, στις 23 Αυγούστου, αντικαθιστώντας τον Φελίπε Μάσα, ο οποίος τραυματίστηκε σε σοβαρό ατύχημα, το περασμένο Σάββατο, στις κατατακτήριες δοκιμές του ουγγρικού γκραν-πρι.
Η Ferrari επιβεβαίωσε την επιστροφή του Σουμάχερ, με ανακοίνωση στην οποία τονίζει: « Η Ferrari σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα με τον Μίχαελ Σουμάχερ για το διάστημα κατά το οποίο ο Βραζιλιάνος δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Μίχαελ Σουμάχερ έξέφρασε την επιθυμία να το κάνει αυτό και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας μετά το τέλος του οποίου θα είναι πιθανό να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, αρχίζοντας από το Ευρωπαϊκό γκραν πρι στις 23 Αυγούστου».
Ο 40χρονος Γερμανός μίλησε για αυτό το θέμα στην ιστοσελίδα του:
«Το πιο σημαντικό πράγμα πρώτα: Ευτυχώς, τα νέα από τον Φελίπε είναι πάρα πολύ θετικά. Του εύχομαι, λοιπόν, τα καλύτερα και πάλι.Το απόγευμα συζήτησα με τους Στέφανο Ντομενικάλι και Λούκα ντι Μοντεζέμολο και αποφασίσαμε από κοινού να προετοιμαστώ ώστε να αντικαταστήσω τον Felipe. Αν και απουσιάζω από τη φόρνουλα1για πολύ χρόνο, αφού ολοκλήρωσα την καριέρα μου, έχω αφοσιωθεί στην ομάδα και αυτή η ατυχής περίσταση δεν μπορεί να παραγνωριστεί. Ως αθλητής, πραγματικά αδημονώ για αυτήν την πρόκληση».
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails