Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009

Δολοφόνησε τον άντρα της και μετά πήγε στην Νικολούλη να τον ψάξει!


Με μια αναπάντεχη αποκάλυψη εξιχνιάστηκε η υπόθεση εξαφάνισης 57χρονου ημεδαπού στο Δοτσικό Γρεβενών.
Ακριβώς έναν χρόνο μετά τη δήλωσή του ως αγνοούμενου, η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο άντρας είχε δολοφονηθεί στις 16 Ιουλίου 2008 από τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα μετέφερε και έκρυψε το πτώμα του (δύο φορές!), με τη βοήθεια των παιδιών τους.
Η σύζυγος του 57χρονου -ο οποίος ζούσε μόνιμα με την οικογένειά του στη Γερμανία και είχε έρθει στη γενέτειρά του, το Δοτσικό, για διακοπές- είχε φτάσει στο σημείο να απευθυνθεί σε τηλεοπτική εκπομπή, ζητώντας βοήθεια για να βρεθούν τα ίχνη του.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, την ημέρα της δολοφονίας οι δύο σύζυγοι είχαν έντονη λογομαχία σε σχέση με τα παιδιά τους και ο 57χρονος απείλησε τον γιο του, 18 ετών και την κόρη του, 20, με ένα τσεκούρι.
Τότε, η 52χρονη σύζυγός του τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Μία ημέρα αργότερα, η δράστις και τα δύο παιδιά μετέφεραν το πτώμα σε ιδιωτική αποθήκη στο χωριό Δήμητρα (από όπου η καταγωγή της συζύγου), μέχρι να βρουν ασφαλή τόπο για να το θάψουν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.
Στις 18 Ιουλίου 2008, μετέφεραν το πτώμα σε παραποτάμια περιοχή της Δήμητρας, όπου και το έθαψαν και η σύζυγος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών και δήλωσε ότι ο άνδρας της αγνοείται από τις 16 του μηνός. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ερωτηθείσα γιατί δεν δήλωσε νωρίτερα την εξαφάνιση, απάντησε ότι και το προηγούμενο καλοκαίρι, ο σύζυγός της είχε φύγει απροειδοποίητα από το σπίτι για λίγες ημέρες, αλλά τελικά επέστρεψε.
Στη συνέχεια, η οικογένεια του θύματος επέστρεψε στον μόνιμο τόπο κατοικίας της, τη Γερμανία, ενώ η δράστις έδωσε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, κάνοντας εκκλήσεις για βοήθεια στον εντοπισμό του συζύγου της.
Ωστόσο, οι αρχές συνέχιζαν τις έρευνες, αξιολογώντας και συγκρίνοντας πληροφορίες και στοιχεία. Έτσι, όταν την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα για τις φετινές διακοπές της, εκλήθη στο αστυνομικό τμήμα.
Εξεταζόμενοι, η σύζυγος και ο γιος ομολόγησαν τις πράξεις τους και υπέδειξαν το σημείο ενταφιασμού του πτώματος. Η δικογραφία, που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, προκειμένου να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails