Σάββατο, 25 Ιουλίου 2009

Ληστεία στα Χανιά..


Αριστη πληροφόρηση για την ημερομηνία που γίνονταν πληρωμές, πρέπει να διέθεταν οι δύο ένοπλοι ληστές που εισέβαλαν το μεσημέρι σε τεχνικό γραφείο στην οδό Αποκορώνου στα Χανιά.
Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα, όρμησαν στο γραφείο από την πίσω είσοδο στην οδό Μαλαθύρου κρατώντας κοντόκανες καραμπίνες και αιφνιδίασαν τον πολιτικό μηχανικό ιδιοκτήτη του, αλλά και άλλους τέσσερις υπαλλήλους που εργάζονται στο γραφείο και την ώρα εκείνη βρίσκονταν μέσα.
Υπό την απειλή των όπλων τους, οι κακοποιοί εξανάγκασαν όσους βρίσκονταν στο γραφείο να πέσουν στο δάπεδο και απαίτησαν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο του τεχνικού γραφείου. Ο πολιτικός μηχανικός άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και τους έδωσε περίπου 25.000 ευρώ τα οποία πήραν και βγήκαν τρέχοντας από το γραφείο.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι δύο δράστες διέφυγαν με ένα "παπάκι" που είχαν αφήσει έξω από το γραφείο με αναμμένη μηχανή… Όπως κατέθεσαν τα θύματα, τουλάχιστον ο ένας από αυτούς, που ζήτησε τα χρήματα, πρέπει να ήταν Έλληνας και να γνώριζε ότι η σημερινή ημέρα ήταν ημέρα πληρωμών και ότι υπήρχαν χρήματα στο γραφείο.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails