Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

«Δυνατό» το νέο Δ.Σ. του ΟΦΗ


Συστάθηκε το νέο δ.σ. στο ΟΦΗ και από ότι ακούγεται έκανε θετική εντύπωση στον κόσμο.Ο νέος Πρόεδρος του ΟΦΗ είναι ο δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Κουράκης με αντιπρόεδρο να αναλαμβάνει ο γνωστός επιχειρηματίας και παράγοντας του μπάσκετ Μανόλης Παπακαλιάτης.Ο Νίκος Μαχλάς έχει ισχυρό ρόλο στην νέα διοίκηση καθώς έχει πάρει την ευθύνη για το τμήμα ποδοσφαίρου.Ο Βασίλης Ξημέρης σαν εκπρόσωπος του ερασιτέχνη συμμετέχει στην νέα διοίκηση.Ακόμα συμμετέχουν οι γνωστοί επιχειρηματίες Μιχάλης Λεμπιδάκης,Αριστείδης Λεβεντάκης,Μανόλης Βρέντζος και ο οικονομολόγος Μανόλης Δαμιανάκης.Σε αυτούς ενδέχεται να προστεθούν 2 άτομα( ό ένας είναι ο Κώστας Αρχοντάκης) ακόμα ενώ ο Νίκος Τζώρτζογλου θα συμμετέχει στην νέα προσπάθεια εξωδιοικητικά.
Με μια πρώτη ματιά βλέπω θετικά τα πρόσωπα αυτά γιατί πλην του γνωστού και μη εξαιρετέου Ξημέρη όλοι οι άλλοι δεν έχουν ξαναασχοληθεί με τα του ΟΦΗ.Μέσα σε αυτά τα άτομα υπάρχουν ισχυροί επιχειρηματίες και πρόσωπα νέα που δίνουν την εντύπωση ότι κάτι καλό πάει να γίνει.Βέβαια όλοι κρίνονται από τα έργα και όχι από τα λόγια. Είδη έχουν ανοιχτή λογαριασμοί σε τράπεζες στις οποίες ο κόσμος βάζει λεφτά για να γίνει πράξη η «λαϊκή βάση» και από ότι ακούγεται έχει μαζευτεί είδη ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.
Η μετοχή του ΟΦΗ πωλείτε προς 1,23 ευρώ και υπάρχει πλαφόν προς τα πάνω για να μην μπορεί να υπάρξει μεγαλομέτοχος.Από την επόμενη βδομάδα ενδέχεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και οι τιμές που ακούγονται ότι θα έχουν είναι: Θύρες 4 και 5 (ίσως γίνει όλο το πέταλο 4,τα διαρκείας αυτά θα πωλούνται μόνο σε μέλη των συνδέσμων): 150 ευρώ, Θύρες 2, 3 και μέρους της θύρας 8: 300 ευρώ, VIP, μέρος της θύρας 8, θύρα 7: 500 ευρώ, SUPER VIP: θύρα 9: 800 ευρώ.
Οι τιμές για τα δεδομένα του ΟΦΗ και την οικονομική στήριξη που χρειάζεται η ομάδα νομίζω ότι είναι καλές.Πιστεύω ότι θα πουληθούν πάρα πολλά και δύσκολα κάποιος θα βρίσκει εισιτήριο για να μπαίνει στο «Γεντί Κουλέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails