Σάββατο, 18 Ιουλίου 2009

Όποτε τον «παίρνει»..

«Ιδιαίτερα εξοργισμένος ήταν χθες το βράδυ ο εισαγγελέας Ηρακλείου Νίκος Μαρκάκης, όταν μιλήσαμε μαζί του. Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό συχνά οι οπαδοί του ΟΦΗ εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα τους, δημιούργησαν προβλήματα στην πόλη. Ωστόσο χθες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ο ίδιος προανήγγειλε ότι εκτός από τις δικογραφίες που είναι δεδομένο ότι θα σχηματιστούν σε βάρος των οπαδών, θα προχωρήσει και σε μια άλλη μορφής παρέμβασης, λέγοντας ότι «επιτέλους δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, να σπάνε και να δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργικότητα της πόλης».
Ο κύριος Μαρκάκης τόνισε ότι τη Δευτέρα εξαιτίας του γεγονότος ότι σήμερα στην πόλη θα βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και θα αναζητήσει ευθύνες «όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτές» όπως χαρακτηριστικά τόνισε.»
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την εφημερίδα Τόλμη
Ο κύριος εισαγγελέας φαίνεται πως έχει επιλεκτική μνήμη όμως,εδώ και καιρό κυνηγάει λες και είναι δολοφόνοι τους φιλάθλους του ΟΦΗ αλλά στις στρατιές οπαδών από την Αθήνα τους προσφέρει «ασυλία» και τους αφήνει να κάνουν ότι γουστάρουν. Πού ήταν ο κύριος εισαγγελέας όταν τα σπάνε οι οπαδοί άλλων ομάδων χωρίς να γίνεται ούτε μια σύλληψη;Αν θέλει να ψάξει για υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς να κατευθυνθεί προς το Γάζι και στην οικία του Φανούρη Βατσινά.. Αυτός είναι η αιτία που δημιουργούνται όλα αυτά και μέχρι να φύγει από τον ΟΦΗ δύσκολα θα σταματήσουν.Αν θέλει να ασχοληθεί με το θέμα να ψάξει να βρει που πήγαν τα κλεμμένα λεφτά από τα ταμεία της ομάδας,να επέμβει για τα δεκάδες σήματα που έρχονται από την Αθήνα στην αστυνομική διεύθυνση για την φύλαξη του Βατσινά και των μαγαζιών του..(άραγε είναι νόμιμο να δεσμεύει ένας άνθρωπος τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη και να την μετατρέπει προσωπική φρουρά;) και να αφήσει ήσυχους τους φιλάθλους που με «όπλο» την αγάπη τους προς την ιδέα που λέγεται ΟΦΗ πολεμάνε για να βρει επιτέλους τον δρόμο του.

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ. Αν το κράτος κυνηγούσε αυτούς που έπρεπε, θα ζούσαμε στον παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κράτος κυνηγάει αυτους που το παίρνει μόνο,για τους άλλους είτε επειδή δεν μπορεί είτε επειδη δεν το συμφέρει κλείνει τα μάτια.Αλλά αν νομίζουν οτι θα τα κλείσουμε και εμείς κάνει μεγάλο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails