Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009

Μεγάλη φυτεία χασίς στην Πάρνηθα!

Το κυνήγι των καλλιεργητών κάνναβης στην περιφέρεια, από τα Ζωνιανά μέχρι την Μεσσηνία, φαίνεται ότι έδωσε ιδέες στους αντίστοιχους του λεκανοπεδίου, που διατηρούσαν μεγάλη φυτεία με εγκαταστάσεις διαμονής στην... Πάρνηθα!
Ετσι, μέσα στο δάσος της ΒΑ πλαγιάς της Πάρνηθας, κοντά στην περιοχή της Πηγής Κιθάρα, η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής εντόπισε μία μεγάλη φυτεία στις αρχές του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια υπερπτήσης του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.
Η οργάνωση των καλλιεργητών ήταν τόσο προχωρημένη ώστε να διαθέτουν μέχρι και συγκρότημα επτά ξύλινων παραπηγμάτων για τη διαμονή τους, με κρεβάτια, υποδομές μαγειρέματος κτλ., ενώ είχε κατασκευαστεί και σύστημα άρδευσης με νερό από την παρακείμενη πηγή και αυτόματο πότισμα των εκατοντάδων δενδριλίων.
Η Δίωξη Ναρκωτικών περίμενε τις προηγούμενες ημέρες σε ενέδρες για τη σύλληψη των χασισοκαλλιεργητών, αλλά όπως φαίνεται αυτοί είτε αντιλήφθηκαν είτε πληροφορήθηκαν ότι εντοπίστηκε η φυτεία και δεν εμφανίστηκαν.
Ακολούθησε η έφοδος την Τετάρτη, κατά την οποία εκριζώθηκαν συνολικά 885 φυτά ινδικής κάνναβης, ύψους από 80 εκατοστά μέχρι δυόμισι μέτρα.
Πηγή:Έθνος

3 σχόλια:

  1. Den pame kala edw ginetai maxi na prasinisoume tin parnitha kai aytoi pane kai ta ksilwnoun???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε φαντάζεστε να έπιανε φωτιά εκεί τι θα παθαίνανε οι πυροσβέστες; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails