Κυριακή, 26 Ιουλίου 2009

Γυναίκα σε ληστεία τράπεζας στην Κρήτη!

Μια σύγχρονη «Μπόνι» και δύο… «Κλάιντ» ήταν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες της αποτυχημένης αλλά θεαματικής απόπειρας ληστείας που έγινε χθες το πρωί στην Αγροτική τράπεζα στο Ασήμι Ηρακλείου!
Ήταν η πρώτη φορά που γυναίκα συμμετείχε σε ένοπλη ληστεία στην Κρήτη και, παρά το γεγονός ότι φορούσε κουκούλα όπως και οι συνεργοί της, το φύλο της αποκαλύφθηκε από τα… μαλλιά της που ήταν αρκετά μακριά και δεν κρύβονταν εύκολα! Μάλιστα, το γεγονός ότι η απόπειρα είχε όλα τα χαρακτηριστικά… κινηματογραφικής παραγωγής, κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι σύντομα η τριμελής σπείρα θα ξαναχτυπήσει.
Οι τρεις κουκουλοφόροι που ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ, έφτασαν νωρίς χθες το πρωί έξω από την τράπεζα με ένα κόκκινο φορτηγάκι 4χ4 που είχαν κλέψει από την περιοχή του Χουδετσίου. Ο οδηγός έκανε όπισθεν και έριξε με μεγάλη ταχύτητα το φορτηγάκι στην κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος! Όμως, δεν είχαν υπολογίσει ότι υπήρχε και προθάλαμος και, παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν και δεύτερη φορά, δεν κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα!
Έτσι, η διευθύντρια και δύο υπάλληλοι, οι οποίοι εφοδίαζαν τα μηχανήματα και τα ταμεία με χρήματα, βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο εσωτερικό της τράπεζας. Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι του χωριού που παρακολουθούσαν έκπληκτοι όσα συνέβαιναν, κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις εναντίον των δραστών! Εκείνοι τους απείλησαν με το Καλάσνικοφ και διέφυγαν εγκαταλείποντας την προσπάθεια να ληστέψουν το υποκατάστημα. Παρά τις αναζητήσεις από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails