Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

Απίστευτη καραμπόλα 10 αυτ/των τη νύχτα με 1 νεκρό και 8 τραυματίες..


..στην εθνική οδό Ηρακλείου-Ρεθύμνου στο Πάνορμο.
1 νεκρός και 8 τραυματίες μεταξύ των οποίων 2 έγκυες γυναίκες είναι ο απολογισμός ενός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε λίγο πρίν τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να βάψει για ακόμη μια φορά με αίμα την άσφαλτο.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 64χρονος άντρας. Ενώ στο νοσοκομείο έχουν διακομιστεί οι υπόλοιποι τραυματίες.
Πρόκειται για μια απίστευτη τραγωδία, συνέπεια μιας καραμπόλας 10 αυτοκινήτων, που σημειώθηκε στην εθνική οδό, κοντά στο Πάνορμο.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μια ασυνήθιστη τραγωδία στην εθνική οδό, κοντά στο Πάνορμο, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν σε καραμπόλα αυτοκινήτων, ένα άτομο έχασε τη ζωή του και 8 ακόμα τραυματίστηκαν.
Μεταξύ των τραυματιών και δύο έγκυες γυναίκες, η μία εκ των οποίων βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση και κινδυνεύει.
Νεκρός είναι ένας άνδρας 64 ετών, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που σύμφωνα με την αστυνομία προκάλεσε την καραμπόλα, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σκηνές αλλωφροσύνης εκτυλίστηκαν χθές στην εθνική οδό με όλους αυτούς να πρωταγωνιστούν στην απίστευτη αυτή ιστορία που στοίχισε την ζωή στον 64χρονο. Όλοι, οδηγοί και επιβάτες των οχημάτων της καραμπόλας , βγήκαν έντρομοι έξω από τα αυτοκίνητά τους και έψαχναν τους δικούς τους ανθρώπους, αν είναι καλά, άν έχουν τραυματιστεί.
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, για αυτό τον λόγο και διερευνώνται, προκειμένου να διαπιστωθεί τι οδήγησε τον νεκρό πλέον οδηγό να παρεκλίνει της πορείας τους, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία της καραμπόλας και το βάψιμο και πάλι της ασφάλτου με αίμα.
Πηγή:ΠεδιάδαNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails