Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Εμφανίστηκε θύμα απαγωγής μετά από 18 χρόνια!

Μια γυναίκα που είχε απαχθεί το 1991 όταν ήταν ηλικίας 11 χρόνων εμφανίσθηκε χθες σε αστυνομικό τμήμα της Καλιφόρνιας, ανακοίνωσαν οι αρχές, κατήγγειλε ένα ζευγάρι ότι την είχε απαγάγει το οποίο και συνελήφθη.
Η Τζέσι Ντάγκαρντ αγνοείτο από τις 10 Ιουνίου του 1991 όταν εξαφανίστηκε κοντά από το σπίτι της στο Σάουθ Λέικ Ταχόε, από δύο αγνώστους με ένα γκρί σεντάν.
"Το 1991 το θύμα απαγωγής Τζέισι Ντάγκαρντ εντοπίσθηκε σε καλή κατάσταση υγείας στην ευρύτερη περιοχή Μπέι Ερία της Καλιφόρνιας", δήλωσε εκπρόσωπος του σερίφη του Ελ Ντοράντο.
Ορισμένες άλλες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές αμέσως μετά την απελευθερώση της αλλά η εφημερίδα "Σαν Φρέσκο Κρόνικλ" αναφέρει στο διαδικτυακό της τόπο ότι η Ντάγκαρντ 29 χρόνων πλέον, αναγνωρίστηκε όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενη από το ζευγάρι που κατηγορείται ότι την απήγαγε.
Η εφημερίδα επικαλούμενη αστυνομικούς κύκλους αναφέρει ότι ο Φίλιπ Κρεγκ Γκαρίντο, 58 χρόνων και η Νάνσι Γκαρίντο 55 χρόνων πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του Κόνκορντ μαζί με την Ντάγκαρντ για να ζητήσουν κάποιες πληροφορίες και κίνησαν τις υποψίες ενός εκ των αστυνομικών.
Ο Φίλιπι Γκαρίντοο, καταγεγραμμένος για σεξουαλικά αδικήματα, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό και συνελήφθη ως ύποπτος απαγωγής, βιασμού και ασελγών πράξεων σε ανήλικο και για σεξουαλική κακοποίηση.
Η Νάνσι Γκαρίντο συνελήφθη με την κατηγορία της συνέργιας και της απαγωγής. Η Ντάγκαρντ όταν απήχθη πήγαινε σε μια στάση λεωφορείου κοντά στο σπίτι της όταν σταμάτησε δίπλα της το γκρι αυτοκίνητο και κάποιος την άρπαξε, την έβαλε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.
Πηγή:Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails