Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009

Ληστεία σε ταχυδρομική πράκτορα,της πήραν 20.000 χιλιάδες ευρώ.


Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε χθες νωρίς το πρωί μία 37χρονη ταχυδρομικός πράκτορας που κινούνταν με το αυτοκίνητό της στον επαρχιακό δρόμο Πύργου Τεφελίου κι ενώ βρισκόταν λίγα λεπτά πριν από το πρακτορείο που διατηρεί μαζί με το σύζυγό της στο Τεφέλι.
Όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς, ένα αυτοκίνητο λευκού χρώματος μάρκας ROVER (παλαιό μοντέλο) της έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να την ακινητοποιήσει.
Στη θέση του οδηγού βρισκόταν ένας ένοπλος άνδρας που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας κουκούλα και στη θέση του συνοδηγού ένας άνδρας επίσης οπλισμένος ηλικίας περίπου 30 ετών που δεν είχε καλύψει το πρόσωπό του. Ο συνοδηγός κατέβηκε πλησίασε την 37χρονη Μαρία Μ και φέρεται να της είπε σε άπταιστα ελληνικά «κ… δώσε μου τα λεφτά γιατί θα σε καθαρίσω»
Η 37χρονη είχε ξεκινήσει από τα ΕΛΤΑ του Πύργου με κατεύθυνση το Τεφέλι από όπου θα ξεκινούσε η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ. Η ίδια είχε σταματήσει μετά που εφοδιάστηκε με τα χρήματα σε ένα σούπερ μάρκετ στον Πύργο από όπου και ψώνισε , ενώ στη συνέχεια συνέχισε για το Τεφέλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό που της πήραν οι ληστές σύμφωνα με την παθούσα ανέρχεται σε 20 χιλιάδες ευρώ. Σημειώνεται ότι τα μισά χρήματα τα είχε σε έναν σάκο και τα άλλα μισά στο σώμα της κάτω από τα ρούχα που φορούσε.
Ο ληστής σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, της είπε να σηκώσει τα ρούχα της και έτσι του έδωσε και τις υπόλοιπες δέκα χιλιάδες ευρώ που μετέφερε. Αυτό το στοιχείο παραξένεψε τους αστυνομικούς που τη ρώτησαν πως ήξεραν για το γεγονός ότι είχε κρύψει τα χρήματά κάτω από τα ρούχα της. Η εξήγηση που δόθηκε είναι ότι πιθανόν να την παρακολουθούσαν και να είδαν την κίνησή της αυτή.
Η 37χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών και μαζί με τον σύζυγό της έχει το συγκεκριμένο πρακτορείο στο Τεφέλι. Είναι η πρώτη φορά όπως είπε που πέφτει θύμα ληστείας, ενώ ανάλογο περιστατικό και πάλι με γυναίκα διανομέα είχε σημειωθεί πριν από λίγα χρόνια στο Ηράκλειο στο δρόμο που οδηγεί για τον Προφήτη Ηλία.
Ο ένας ληστής σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην αστυνομία είναι νεαρής ηλικίας, φορούσε βερμούδα και μπλούζα ενώ μιλούσε ελληνικά. Η 37χρονη είπε πως δεν τον γνωρίζει, ενώ κλήθηκε να δει και φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails