Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009

39 χρόνος τράβηξε όπλο σε γιατρό στο ΠΑΓΝΗ!


Σε Φαρ Ουέστ παραλίγο να μετατραπεί το ΠΑΓΝΗ, όταν ένας 39χρονος τράβηξε ένα αυτοσχέδιο όπλο και άρχισε να απειλεί ένα γιατρό της Οφθαλμολογικής Κλινικής.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο 39χρονος μετέφερε τον πατέρα του στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί από έναν ειδικευόμενο γιατρό, γιατί αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στο μάτι.
Φαίνεται όμως, πως η πολύωρη αναμονή και η εξυπηρέτηση του ιατρικού προσωπικού, δεν άφησαν καθόλου ικανοποιημένο τον πιστολέρο.
Ο 39χρονος, όσο έβλεπε το γιατρό να καθυστερεί, τόσο θόλωνε. Ώσπου στο τέλος δεν άντεξε και από ένα μπουφάν που κρατούσε στο χέρι, έβγαλε ένα αυτοσχέδιο όπλο, το οποίο μάλιστα είχε τρεις κάνες!
Τα επόμενα λεπτά στην κλινική του νοσοκομείου επικράτησε πανικός. Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και οι ασθενείς που βρίσκονταν στην κλινική, στη θέα του όπλου τρομοκρατήθηκαν, όμως, ευτυχώς για αυτούς, ο 39χρονος αφού ξέσπασε, βρίζοντας και κραδαίνοντας το αυτοσχέδιο όπλο του, αμέσως μετά θέλησε να φύγει. Δεν πρόλαβε όμως, καθώς η αστυνομία, η οποία είχε σπεύσει στο νοσοκομείο μετά από το τηλεφώνημα του ειδικευόμενου γιατρού, συνέλαβε το δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι δημοτικός υπάλληλος.
Οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το χώρο του ΠΑΓΝΗ βρήκαν εκεί το τρίκανο αυτοσχέδιο πιστόλι. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, σε νέα έρευνα που έγινε αυτή τη φορά στο σπίτι του, βρέθηκε σε μια αποθήκη, ένα ακόμη αυτοσχέδιο κυνηγετικό όπλο καθώς και δέκα φυσίγγια.
Σύμφωνα με το διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας ΠΑΓΝΗ, κ. Γιάννη Μελισσά, πρόκειται για ένα απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο καταδικάζουν όλοι. «Ο εν λόγω κύριος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση του ειδικευόμενου γιατρού που ήταν σε υπηρεσία και τράβηξε όπλο, ζητώντας να δει τον πατέρα του ο διευθυντής της κλινικής».
Το περιστατικό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν τελείωνε η εφημερία του νοσοκομείου. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι ακόμη κι αν η εξυπηρέτηση από το ιατρικό προσωπικό δεν ήταν και η πλέον γρήγορη, αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την πράξη του 39χρονου.
Ο κατηγορούμενος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όμως αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails