Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009

Σκότωσε σκύλο σέρνοντάς τον με το αυτοκίνητό του!


Μια απίστευτη υπόθεση πρωτοφανούς βιαιότητας σε βάρος ζώου, αυτή τη φορά στην περιοχή Κάρυανη του νομού Καβάλας, φέρνει στο φως η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε το φιλοζωικό σωματείο «Αίσωπος» επικαλούμενο μάλιστα τις μαρτυρίες δεκάδων αυτοπτών μαρτύρων.
Σύμφωνα με την καταγγελία του σωματείου, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 19ης Ιουλίου με πρωταγωνιστή τον οδηγό ενός αυτοκινήτου μάρκας Suzuki, τον αριθμό κυκλοφορίας του οποίου αναφέρουν οι μηνυτές. Μπροστά στα μάτια δεκάδων περιοίκων και παραθεριστών, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και μικρά παιδιά, ο συγκεκριμένος «άνθρωπος» έδεσε από το πόδι στο αυτοκίνητό του έναν σκύλο και άρχισε να τον σέρνει πάνω στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα!
Καθώς το άμοιρο ζώο που υπέφερε φρικτά δεν μπορούσε να απελευθερωθεί, ο σαδιστής οδηγός πατούσε όλο και πιο πολύ το γκάζι, αγνοώντας τις οργισμένες φωνές και τις παρακλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων που τον καλούσαν να σταματήσει να το βασανίζει! Μετά από αρκετή ώρα, έσυρε το φρικτά παραμορφωμένο πλέον σκυλί σε ένα χωματόδρομο πίσω από τα νεκροταφεία της Κάρυανης προς το παλιό χωριό όπου, όταν βεβαιώθηκε ότι δεν ζει, έκοψε το σκοινί και πέταξε το άψυχο σώμα στα σκουπίδια θέτοντας έτσι σε κίνδυνο και την υγεία των κατοίκων της περιοχής!
Για την φρικιαστική υπόθεση βασανισμού ενημερώθηκαν τόσο οι αστυνομικές όσο και οι δικαστικές αρχές της περιοχής, που ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό και να τον παραπέμψουν στη δικαιοσύνη. Πάντως, δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού δηλώνουν πρόθυμοι να καταθέσουν εναντίον του, για να βεβαιωθούν ότι θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails