Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009

Νέο κρούσμα της γρίπης στα Χανιά


Ένα ακόμα κρούσμα της νέας γρίπης, αυτή τη φορά σε γιατρό, ευτυχώς με ήπια συμπτώματα, σημειώθηκε στα Χανιά. Αφορά 49χρόνο ιδιώτη γιατρό από το Ηράκλειο που έκανε διακοπές στα Χανιά. Ο γιατρός νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων απ' όπου αναμένεται σήμερα ή αύριο να εξέλθει.
Σε ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Κώστα Δανδουλάκη, αναφέρεται ότι "την Δευτέρα το πρωί εισήχθη στην Πνευμονολογική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων ένας άνδρας 49 ετών, ιατρός ιδιώτης που δραστηριοποιείται στο νομό Ηρακλείου, με συμπτώματα της νόσου της νέας γρίπης. Τέθηκε άμεσα σε αντιική αγωγή. Εγινε η προβλεπόμενη εξέταση, όπου χθές (προχθές) το βράδυ επιβεβαιώθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ η νόσος του ιού της νέας γρίπης".
Στην ανακοίνωση προστίθενται ότι "η κατάσταση της υγείας του ασθενή είναι συνεχώς βελτιούμενη και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο μας".
Σημειώνεται ότι στα Χανιά κρούσμα της γριπής είχε εκδηλωθεί σε 13χρόνο μαθητή στις 4 Αυγούστου με ήπια συμπτώματα ενώ με ήπια επίσης συμπτώματα την ίδια μέρα νοσηλεύτηκαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης στη Σούδα Χανίων 33 δόκιμοι του Ναυτικού που εμφάνισαν πυρετό ενώ ήταν εν πλώ για εκπαιδευτικό ταξίδι στην Τυνησία
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails