Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

Ένοπλη επίθεση σε φαρμακείο στα Χανιά


Θύμα ένοπλης επίθεσης, έπεσε απόψε ιδιοκτήτης φαρμακείου που εφημέρευε στα Χανιά. Λίγο πριν τις 8 το βράδυ, ένα άτομο που κρατούσε καραμπίνα μπήκε μέσα στο φαρμακείο, που βρίσκεται στην οδό Σφακίων κοντά στο κέντρο της πόλης. Εκείνη την ώρα μέσα στο φαρμακείο, βρισκόταν ο ιδιοκτήτης και μια υπάλληλος.
Ο δράστης με την απειλή του όπλου κινήθηκε προς το μέρος του ιδιοκτήτη και όταν αυτός προσπάθησε να τον αντιμετωπίσει, πυροβόλησε προς το μέρος που βρισκόταν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του καταστήματος.
Θραύσματα από τα γυαλιά του υπολογιστή αλλά και φυσίγγια από την καραμπίνα βρήκαν τον ιδιοκτήτη του φαρμακείου στο πρόσωπο και το αριστερό χέρι.
Αμέσως μετά τον πυροβολισμό ο δράστης έφυγε από το σημείο, ενώ ο τραυματίας φαρμακοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η αστυνομία έχοντας την περιγραφή του δράστη απέκλεισε την περιοχή συνέλαβε ένα άτομο το όποιο προσήχθη στην αστυνομική διεύθυνση και ανακρίνεται. Οι αστυνομικοί εξετάζουν και τα κίνητρα της επίθεσης.
Ο φαρμακοποιός, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Χανίων Κώστα Δανδουλάκη, φέρει ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, το μάτι και το χέρι που προέρχονται από θραύσματα του υπολογιστή αλλά και από φυσίγγια του όπλου με το όποιο βλήθηκε.
Πηγή:Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails