Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

Θηλυκή συμμορία "έγδυνε" τράπεζες

Θηλυκή συμμορία με εγκέφαλο 36χρονη Ελληνίδα, μέλη τέσσερις ακόμη γυναίκες και τρεις άνδρες σε περιφερειακούς ρόλους, κατασκεύαζαν πλαστά έγγραφα για να «γδύνουν» τράπεζες. Μόνο τους τελευταίους μήνες κατάφεραν να προκαλέσουν ζημιά που υπερβαίνει το ποσό των 100.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η 36χρονη ημεδαπή κατέχοντας πλαστές σφραγίδες δημοσίων οργανισμών, κατήρτιζε πλαστές βεβαιώσεις εργασίας τις οποίες τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος κατέθεταν σε διάφορα καταστήματα τραπεζών πετυχαίνοντας έκδοση δανείων και πιστωτικών καρτών. Σε έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, στο γραφείο και το σπίτι της 36χρονης στο Γαλάτσι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 πλαστές σφραγίδες δημοσίων οργανισμών και εταιρειών καθώς και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που είχε κλαπεί πριν από δέκα χρόνια.
Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί κατά της 36χρονης, τεσσάρων ακόμη γυναικών ηλικίας 25,26, 37 και 39 ετών αλλά και των τριών ανδρών της σπείρας ηλικίας 35,44 και 45 ετών.
Με τις πλαστές κάρτες και τα δάνεια τα θηλυκά μέλη της συμμορίας αγόραζαν ακριβά ρούχα και κοσμήματα ενώ όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών οι άνδρες είχαν δεύτερους και τρίτους ρόλους στη δράση του κυκλώματος.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails