Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009

Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο από κουκουλοφόρο στο Ηράκλειο!


Κρατώντας στο ένα χέρι το όπλο και στο άλλο το μαχαίρι κουκουλοφόρος εισέβαλε προχθές το βράδυ σε φαρμακείο στην περιοχή της Θερίσου και απέσπασε το ποσό των 1100 ευρώ. Ο δράστης απείλησε με ξεκάθαρα ελληνικά τη νεαρή φαρμακοποιό και τέσσερις ακόμη συγγενείς που ήταν παρόντες.
Ο δράστης άρπαξε τα περίπου τα 1.100 ευρώ και εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Πολλοί είναι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται έντονα ότι δεν υπάρχει αστυνόμευση στην περιοχή. Η ένοπλη ληστεία προβληματίζει και εκπλήσσει τους επιχειρηματίες στην περιοχή οι οποίοι δηλώνουν απροστάτευτοι.
Όταν ο δράστης με κουκούλα στο πρόσωπο και γάντια στα χέρια έκανε την εμφάνισή του στο φαρμακείο βρίσκονταν εκεί εκτός από την ιδιοκτήτρια τέσσερα μέλη της οικογένειάς της. Όλοι νόμισαν στην αρχή πως πρόκειται για κακόγουστη φάρσα αλλά όταν αντιλήφτηκαν τι ακριβώς συμβαίνει τα δευτερόλεπτα κύλησαν μαρτυρικά αργά.
Στη θέα του όπλου και του μαχαιριού «πάγωσαν». Ο δράστης σε καθαρά ελληνικά τους απείλησε φεύγοντας «Μην φωνάξετε, σας γάζωσα». Ο δράστης όπως είπαν ήταν ψηλός και φορούσε φόρμα σε σκούρο χρώμα. Το ενδεχόμενο να είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails