Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

Μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του βουλευτή Λευτ. Αυγενάκη


Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης. Άγνωστοι δράστες προχθές το απόγευμα κι ενώ απουσίαζε ο βουλευτής από το σπίτι του μπήκαν χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί και αφαίρεσαν μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας, μία βιντεοκάμερα και κάποια κοσμήματα.
Το διαμέρισμα του κ. Αυγενάκη βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Χανιώπορτας στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Οι διαρρήκτες μπήκαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας από την κεντρική είσοδο, η οποία εκτιμάται ότι ήταν ανοιχτή και στη συνέχεια αφού έσπασαν την κλειδαριά εισήλθαν μέσα στο διαμέρισμα. Εκτιμάται από την Ασφάλεια ότι η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε απογευματινές ώρες και οι δράστες βεβαιώθηκαν προηγουμένως πως εκείνη τη στιγμή δεν βρίσκεται κανείς στο διαμέρισμα.
Ο κ. Αυγενάκης ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων επέστρεψε προχθές τη νύχτα και είδε παραβιασμένη την πόρτα και το σπίτι του άνω κάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ποντικοί» είχαν επικεντρωθεί στην κρεβατοκάμαρα από όπου φαίνεται ότι πήραν και τα προαναφερθέντα αντικείμενα.
Ενδεχομένως βλέποντας ότι δεν είναι κανείς στο χώρο παρέμειναν εκεί γι αρκετή ώρα.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι διαρρήκτες παρά το γεγονός ότι έψαξαν όλο το σπίτι δεν κατάφεραν ευτυχώς να βρουν το όπλο που ήταν κρυμμένο και για το οποίο ο κ. Αυγενάκης έχει άδεια από την Αστυνομία.
Ο κ. Αυγενάκης μιλώντας στην «Π» επιβεβαίωσε την πληροφορία και όπως μας είπε κάποια από τα αντικείμενα που έκλεψαν είχαν συναισθηματική αξία για εκείνον. «Ήμουν εισηγητής στη Βουλή και όταν επέστρεψα είδα ότι στο σπίτι είχε σημειωθεί κλοπή».
Η πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του κ. Αυγενάκη έχει κάμερες, το υλικό των οποίων πήραν οι αστυνομικοί για να εξετάσουν εάν έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails