Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

Του έσφαξαν τα πρόβατα..


Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε χθες το πρωί ένας κτηνοτρόφος από την περιοχή του Κρουσώνα πηγαίνοντας στην μάντρα για να ταΐσει τα ζώα του.
Περισσότερα από 150 πρόβατα είχαν σφαχτεί από αγνώστους, οι οποίοι φαίνεται πως με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να εκδικηθούν τον ιδιοκτήτη τους.
Οι πληροφορίες από την αστυνομία ήταν συγκεχυμένες και δίνονταν με φειδώ και σύμφωνα με αυτές τα πρόβατα που σφάχτηκαν ήταν περίπου 170! Πρόκειται σίγουρα για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ζωοκτονίας των τελευταίων ετών στο νομό Ηρακλείου που δείχνει το μίσος των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης τους δεν ήθελε να δοθεί δημοσιότητα και όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους αστυνομικούς του Αγίου Μύρωνα που έφτασαν πρώτοι στο ποιμνιοστάσιο, εκείνος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να ήθελε να τον βλάψει με αυτόν τον τρόπο και πως δεν έχει διαφορές με κανέναν. Χθες το απόγευμα κλήθηκε κτηνίατρος προκειμένου να δει από κοντά τα σφαγμένα ζώα και να δώσει οδηγίες για την ταφή τους.
Τα πρόβατα βρίσκονταν σε ποιμνιοστάσιο έξω από τον Κρουσώνα και η αποτρόπαια αυτή πράξη εκτιμάται ότι έγινε στη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας.
Η αξία των σφαγμένων προβάτων ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Αγίου Μύρωνα.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails