Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009

Έβαζε βόμβες σε όσους του χρωστούσαν!


Ένας "καλλιτέχνης", 44 χρόνων, που τον είχαν πνίξει τα χρέη είχε τοποθετήσει αρκετές... βόμβες σε πελάτες του οι οποίοι αρνούντο να τον πληρώσουν.
Ο 44χρονος παραδόθηκε "μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις" που διήρκεσαν περισσότερες από 24 ώρες, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Ο άνδρας ήταν ο βασικός ύποπτος για μικροεκρήξεις που σημειώθηκαν στο Βιέρχαϊμ, στη νότιο-δυτική Γερμανία, έξω από την είσοδο κτιρίου όπου κατοικούσε ένα ζευγάρι και το παιδί τους, προκαλώντας μικροζημιές.
Το ζευγάρι τραυματίστηκε ελαφρά από τα σπασμένα γυαλιά των παραθύρων.
Λίγο αργότερα σημειώθηκε και μια δεύτερη έκρηξη στο Βάινχαϊμ στην είσοδο ενός άλλου σπιτιού, όχι μακριά από την πρώτη.
Ο άνδρας στη συνέχεια κλείστηκε στο σπίτι του, όπου δήλωνε ότι διέθετε εκρηκτικές ύλες "αρκετά κιλά ΤΝΤ". Η αστυνομία εκκένωσε τα γειτονικά σπίτια και περικύκλωσε το σπίτι του δράστη.
Η εφημερίδα Μπιλντ γράφει , ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του τους δήλωσε ότι ήθελε να εκδικηθεί τους πελάτες του γιατί δεν τον πλήρωναν.
"Είμαι καλλιτέχνης και έχω βαρεθεί να μην με πληρώνουν για τις δουλειές που κάνω", δήλωσε ο αγανακτισμένος 44χρονος στην εφημερίδα και πρόσθεσε " ο τύπος στο Βάινχαϊμ μου χρωστούσε 2.000 ευρώ και ο άλλος 5.000 και δεν μου είχαν δώσει ούτε ένα σεντς".
Πηγή:Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails