Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009

Τουρίστες στην Χερσόνησο έκλεψαν «γουρούνες» και τις πέταξαν στην θάλασσα!


Πέρυσι νεαροί τουρίστες που διασκέδαζαν στα Μάλια έκλεψαν τουλάχιστον δύο φορές το τζάμι από φάρο στη Χερσόνησο. Πριν από λίγες ημέρες νεαροί Βρετανοί συνελήφθησαν γιατί αφαιρούσαν πινακίδες από αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στη Σταλίδα και στα Μάλια, γιατί τα ήθελαν ως σουβενίρ. Χθες δεν αρκέστηκαν σε μικρά αντικείμενα, αλλά έκλεψαν και μηχανές τις οποίες στη συνέχεια της έριξαν στη θάλασσα.
Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι λιμενικοί που αναζητούν τους κλέφτες που πήραν τρεις τετράτροχες μηχανές (γουρούνες) και ένα δίκυκλο, τα οποία στη συνέχεια έριξαν στο βυθό και εξαφανίστηκαν χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.
Κάτοικος της περιοχής που περνούσε το πρωί από γνωστό ξενοδοχείο της Χερσονήσου διαπίστωσε πως στον βυθό της θάλασσας βρίσκονταν οι τέσσερις μηχανές. Τηλεφώνησε στην Αστυνομία και οι αστυνομικοί στη συνέχεια στο Λιμεναρχείο καθώς είναι η αρμόδια Αρχή για τη διενέργεια της προανάκρισης.
Όπως διαπιστώθηκε, οι τρεις «γουρούνες» είχαν κλαπεί από γραφείο ενοικιάσεως μηχανών και αυτοκινήτων, το οποίο βρίσκεται 30 μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκαν. Το δίκυκλο ανήκει σε έναν Αλβανό, ο οποίος αναζητήθηκε στην περιοχή των Μαλίων όπου φαινόταν η μόνιμη κατοικία του, όμως δεν εντοπίστηκε.
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο Χερσονήσου, οι μηχανές εκλάπησαν στη διάρκεια της νύχτας. Οι τρεις τετράτροχες μηχανές ήταν μαζί σταθμευμένες, ενώ η μηχανή του αλλοδαπού σε διαφορετικό σημείο και σε μεγάλη απόσταση.
Ο ιδιοκτήτης τους ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν έχει με κανέναν προηγούμενα για να προβεί σε μία τέτοια πράξη και οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση θεωρούν ότι πρόκειται για έργο μεθυσμένων νεαρών τουριστών που θεώρησαν πως η καταστροφή των μηχανών εντάσσεται στο πλαίσιο της διασκέδασής τους.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails