Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά στην περιοχή των Σφακίων


Υπό έλεγχο τέθηκε στις 4:30 το απόγευμα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι στο δημοτικό διαμέρισμα «Βουβά» του δήμου Σφακίων στα Χανιά. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τέσσερα σημεία εντός του οικισμού, με αποτέλεσμα αρχικά να φθάσει μέχρι και τις αυλές σπιτιών. Ωστόσο, αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους κατοίκους και τις πυροσβεστικές δυνάμεις από την Ανώπολη και τις Βρύσες που έσπευσαν στο σημείο. Στην περιοχή έπνεαν ισχυροί νότιοι άνεμοι, η ένταση των οποίων έφθανε και τα 7 μποφόρ και ως εκ τούτου χρειάσθηκε η επέμβαση πυροσβεστικού ελικοπτέρου από τα Χανιά, το οποίο έκανε ρίψεις νερού.
Λόγω της επιχείρησης κατάσβεσης, για περίπου μια ώρα είχε κλείσει ο επαρχιακός δρόμος Βουβά-Φραγκοκάστελο όμως λίγο μετά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά έκαψε ελαιώνες και χορτολιβαδική έκταση.
Για τα αίτια της φωτιάς η Πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση ενώ στο σημείο παραμένουν οχήματα της Πυροσβεστικής για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.
Πηγή: Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. Πυρομανία σλαβοσπορη! Η θέα Μόκος τους έλεγε μα καιν δασοι να κάνουν αγρούς. Ο χαρακτηριστικός μαζοχισμός τον Σλάβων τους οδηγεί στη αυτοκαταστροφή. Η αστική νοοτροπία είναι ρίζα ελληνικού ΠΌΛΙ-τισμού - οι λάτρες του χωριάτικου είναι σλάβοσπόροι καταπατητές. Σε κάθε ελληνορθόδοξη εκκλησία Αμερικής υπαρχή το βιβλίο Βυζαντινή κοινοπλουτεία Ομβολενσκη όποια λέγει ακόμη στη Πελοπόννησο υπάρχουν Σλάβοι. Αλλόσποροι χρειάζονται Δημοτική διότι τα αρρωστημένα τους λαρύγγια δεν ειναι ικανά να ομηλουν Ελληνιστά. Μονό Σλάβοι μπορούν να φέρονται έτσι. Πρέπει αυτούς να βάλουμε πυρκαγιά. (Οι Σλάβοι ισχυρίζονται οτι ελληνες αυτοκαταστράφησαν με βρεφοκτονίες και εκτρώσεις και μονο σλαβοι μενουν στην ελλαδα!) Νερουλάκι μου, πες την σούβλα πυρετό στη φτέρνα και να ξαναβαλη τον πιτοκόθορο στο σιρταρι. Ζητωτές Παλαμά πρόδοσαν Ελληνισμό στον σλαβομονγολισμό με ανατολίτηκη δαιμονία ησυχασμο και έσφαξαν αριστοκρατία Θεσσαλονίκης να ιδρυσουν οβσηνα σλαβοκουμουνιάς! Εστησαν σπιούνο σφετεριστή Καντακουζινό με σλαβομονγολικά στρατεύματα, αξανοίγοντας θηρες δια τουρκοκρατία. Τοήνβης έδειξε ότι η Ζηλωτή φορολογία έπιεσε αγρότες Μικράς Ασίας να ασπασθούν τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails