Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2009

Συνέλαβαν ηδονοβλεψία στις τουαλέτες του αεροδρομίου στο Ηράκλειο!


Ο φόβος και ο τρόμος γυναικών που επισκέπτονταν …την τουαλέτα για να κάνουν τη φυσική τους ανάγκη είχε γίνει ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος βρέθηκε από τους αστυνομικούς μετά από καταγγελίες- παράπονα, υπαλλήλων στον αερολιμένα, δεν συνελήφθη όμως καθώς καμία γυναίκα δεν θέλησε τελικά να υποβάλει μήνυση εναντίον του.
Ο εν λόγω άνδρας ο οποίος κατάγεται από το νομό Λασιθίου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο των μεταφορών, είχες πάθος να κοιτάζει μέσα από την … κλειδαρότρυπα!
Μάλλον είχε ανακαλύψει ή δημιουργήσει μία σχισμή από την οποία έβλεπε γυναίκες υπαλλήλους συγκεκριμένης εταιρείας στο χώρο του ΚΑΗΚ, τη στιγμή που βρίσκονταν στο μέρος όπου και η βασίλισσα πηγαίνει μόνη της.
Οι πρώτες καταγγελίες έγιναν πριν λίγο καιρό στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου και συζητιούνταν καθημερινά στα «πηγαδάκια» των υπαλλήλων της συγκεκριμένης εταιρείας.
Πολλές υπάλληλοι γνώριζαν και πρόσεχαν, διότι όπως είχαν αντιληφθεί ο χώρος της τουαλέτας «παρακολουθείται».
Οι πληροφορίες αυτές δεν άργησαν να φτάσουν και στους αστυνομικούς του αερολιμένα. Πριν
από λίγες ημέρες αυτό που συζητιόταν στους διαδρόμους ως «κουτσομπολιό» και ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, επιβεβαιώθηκε με την «σύλληψη» του 45χρονου, ο οποίος μάλιστα και παραδέχτηκε τις πράξεις του και τις απέδωσε στο πάθος του αυτό.
Ο άνθρωπος όμως αυτός αφέθηκε ελεύθερος, καθώς καμία γυναίκα δεν προχώρησε σε μήνυση εναντίον του και το μόνο που έγινε τελικώς ήταν να του γίνουν συστάσεις και να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά στο χώρο των τουαλετών του αεροδρομίου.
Υπάλληλος πάντως που ενημέρωσε το Α.Τ μας είπε πως ήταν αρκετές οι γυναίκες που είχαν παραπονεθεί για την παρουσία και τις πράξεις του συγκεκριμένου ατόμου.
Όπως μας εξήγησε, ο 45χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τις τουαλέτες εταιρείας η οποία βρίσκεται στον επάνω όροφο του αερολιμένα.
«Είχε ανακαλύψει ένα σημείο από όπου δεν φαινόταν ο ίδιος. Εκεί υπήρχε ένα μικρό κενό και ο άνθρωπος αυτός έσκυβε, επικεντρώνοντας το βλέμμα του στα πόδια και στα εσώρουχα των υπαλλήλων.
Εμείς βλέπαμε κάποιες σκιές αλλά δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αρχικά τι είναι. Στη συνέχεια κάποιες κοπέλες τον είδαν και όταν μετά από τρεις ημέρες ο άνθρωπος αυτός συνελήφθη, τον αναγνώρισαν ενώ βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα» μας είπε.
Αστυνομικοί που ρωτήθηκαν για το θέμα αυτό επιβεβαίωσαν την πληροφορία και ανέφεραν ότι δεν υπήρξε σύλληψη, διότι απλώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ενώ δεν σχηματίστηκε και δικογραφία γιατί καμία από τις γυναίκες που τον αναγνώρισαν δε θέλησε να υποβάλει μήνυση, αν και όλες έδειχναν ενοχλημένες, αλλά και φοβισμένες κάποιες από αυτές».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας είναι παντρεμένος- χωρισμένος και στο Ηράκλειο ερχόταν τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα για δουλειές.
Υπενθυμίζεται ότι και πριν από λίγους μήνες είχε συλληφθεί στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου ποδοσφαιριστής ο οποίος επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε περαστικούς.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails