Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Ανοικτή επιστολή από την οικογένεια Ν. Κουκουλά

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ν. ΚΟΥΚΟΥΛΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Κύριε Διευθυντά,
Ανάμεσα στα έγγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί έως σήμερα για την δολοφονία του γιού μας Ξ.Κουκουλά υπάρχει και ένα δικό σας έγγραφο με το οποίο ζητάτε την μη φυλάκιση στο σωφρονιστικό σας κατάστημα οποιουδήποτε μέλους της οικογένειας Μπονατάκη προς αποφυγήν επεισοδίων όπως αναφέρατε.
Με εξώδικη διαμαρτυρία μας σας ρωτάμε από πού ορμώμενος βγάλατε αυτό το συμπέρασμα και με ποιο δικαίωμα τοποθετήσατε την οικογένεια μας στην κατηγορία των ατόμων που δημιουργούν επεισόδια?
Μήπως σας έχουμε δώσει το δικαίωμα με ανάλογη συμπεριφορά στο παρελθόν ή μήπως απλά θέλετε να ενισχύσετε τους ισχυρισμούς και τις συμπεριφορές στυγνών φονιάδων που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να δολοφονούν υπό την ανοχή αρχών και πολιτείας ?
Αν λοιπόν δεν λαμβάνετε μέρος στον παραπάνω ισχυρισμό οφείλετε να ανακαλέσετε ,να διορθώσετε , ώστε το έγγραφο που αυτή την στιγμή αποτελεί μέρος της δικογραφίας, να είναι ένα έγγραφο που να αντιπροσωπεύει και να τιμάει την θέση και το αίσθημα δικαιοσύνης που οφείλετε να έχετε.

Με εκτίμηση
Η οικογένεια Ν.Κουκουλά.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ν.ΚΟΥΚΟΥΛΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΑΝΙΩΝ

Κύριε Διευθυντά,
Στις 4/7/09 εστάλει προς εσάς εξώδικη διαμαρτυρία για τις δηλώσεις σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπου με άνεση χαρακτηρίσατε την δολοφονική ενέδρα, η οποία στήθηκε στον γιό μας , ως προϊόν βεντέτας μεταξύ των οικογενειών και σας ρωτούσαμε σε αυτήν εάν έχετε υπ’ οψιν σας έστω ένα περιστατικό που να δικαιολογεί την άποψη σας αυτή.
Όλον αυτό τον καιρό περιμέναμε να δώσετε μια απάντηση ή να είχατε βρει ένα περιστατικό που να δικαιολογεί τις αυθαίρετες δηλώσεις σας ,οι οποίες χρησιμοποιούνται από την μεριά των φονιάδων ως πραγματικότητα , μιας και ειπώθηκαν από χείλη ΄΄ υπεύθυνου΄΄ ατόμου που κατέχει ΄΄ υπεύθυνη ΄΄ θέση στην αστυνομία.
Όπως σας επισημαίνουμε και στην εξώδικο διαμαρτυρία μας ο ρόλος σας όσον αφορά την υπόθεση είναι να ερευνήσετε την ευθύνη των οργάνων σας , τα οποία χειρίστηκαν την υπόθεση και έκαναν παιδαριώδη λάθη ,να τους εγκαλέσετε για την αντιεπαγγελματική τους και να πάψετε πλέον να δείχνετε ανοχή στους κάθε συνήθεις δολοφόνους , οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτα και κατά επέκταση ρεζιλεύουν την ικανότητα σας σαν σώμα που υπάρχει για την προστασία των πολιτών.
Σας δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία για να αιτιολογήσετε και κατ΄ επέκταση να δικαιολογήσετε την άποψη που εκφράσατε δημόσια και να τιμήσετε την υπεύθυνη θέση σας.

Με εκτίμηση
Η οικογένεια Ν.Κουκουλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails