Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009

Βίαζε κι εξέδιδε την 11χρονη θετή του κόρη

Εναν πραγματικό εφιάλτη βίωσε ένα κοριτσάκι από τη Βουλγαρία σε χωριό του νομού Χανίων στην πιο τρυφερή του ηλικία, μόλις 11 χρονών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε πέσει θύμα βιασμού κατ' εξακολούθηση από τον 30χρόνο θετό της πατέρα ο οποίος συνελήφθη.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Το κοριτσάκι σύμφωνα με τη δικογραφία, έπεσε θύμα και του 45χρόνου θείου της και αδελφού της μάνας της, ο οποίος την "έδωσε" έναντι αμοιβής σε 85χρόνο ντόπιο ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος του παιδιού!
Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, αποκαλύφθηκε χθές και έλαβε χώρα σε χωριά της ευρύτερης περιοχής ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Βουκολιών Χανίων.
Τόσο ο 45χρόνος όσο και ο υπερήλικας δεν συνελήφθησαν αφού πέρασε το αυτόφωρο αλλά με τη δικογραφία που σχημάτισε η Αστυνομία κατηγορούνται ο μεν πρώτος για μαστροπεία και ο δεύτερος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου κάτω των 12 ετών έναντι αμοιβής. Τα περαιτέρω θα αποφασίσει την ερχόμενη Δευτέρα ο ανακριτικής. Το κοριτσάκι με μέριμνα της Αστυνομίας και ειδικότερα του Αστυνομικού Τμήματος Βουκολιών και της Εισαγγελέας Ανηλίκων Χανίων φιλοξενείται πλέον σε αξιοπρεπή χώρο και έχει υποστήριξη από ειδικούς.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails