Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Σύλληψη 22 χρόνου για εμπορία ναρκωτικών στο Ηράκλειο


Γυρνούσε όλα τα στέκια του Ηρακλείου, μοιράζοντας ναρκωτικές ουσίες. Είχε όμως στέκι του την περιοχή των ΤΕΙ, όπου και συνελήφθη. Ο λόγος για έναν έμπορο ναρκωτικών, μόλις 22 ετών, ο οποίος, πιάστηκε στην παγίδα που του έστησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λασιθίου. Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά 1230 γραμμάρια χασίς, τα οποία επρόκειτο να μοιράσει στην πιάτσα.
Όλα ξεκίνησαν από μια πληροφορία που υπήρχε στο ΤΑΕ Λασιθίου, το οποίο άμεσα τη γνωστοποίησε στη Δίωξη, με τα δύο τμήματα να οργανώνουν την επιχείρηση για τη σύλληψη του 22χρονου.
Ένας από τους αστυνομικούς υποδυόμενος τον πελάτη έκλεισε ραντεβού με τον έμπορο από τη Νέα Αλικαρνασσό για να αγοράσει την ποσότητα του χασίς. Όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, ο αστυνομικός πήρε την ποσότητα την οποία πλήρωσε με 1.500 ευρώ που ήταν προσημειωμένα.
Μόλις έγινε η αγοραπωλησία, άμεσα οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση προχώρησαν στη σύλληψή του. Στην τσάντα την οποία είχε μαζί του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης: μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, το οποίο όπως φαίνεται προερχόταν καθαρά από την εμπορία των ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αλλά και του ΤΑΕ Λασιθίου, η συγκεκριμένη σύλληψη του νεαρού εμπόρου, καθώς όπως λένε οι αστυνομικοί η δράση του 22χρονου, είναι σίγουρο πως είχε σαν αποτέλεσμα να διοχετεύονται στην αγορά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.
Πηγή:2810.gr

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails