Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

Τέλος στη ζωή του έβαλε 44χρονος από την Τύλισο


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 44χρονος από την Τύλισο, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με πυροβόλο όπλο, βυθίζοντας στο πένθος το χωριό. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 40 ημέρες, μετά από την αυτοκτονία ενός ακόμη κατοίκου της περιοχής, ο οποίος είχε πεθάνει πίνοντας κάποια τοξική ουσία.
Το δεύτερο περιστατικό, το οποίο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.
Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν την ηρεμία του χωριού, τάραξε ένας δυνατός πυροβολισμός.
Ο 44χρονος έχοντας αποφασίσει να κόψει το νήμα της ζωής του, φαίνεται πως ενημέρωσε πρώτα, συγγενικό του πρόσωπο για την απονενοημένη του πράξη και αμέσως μετά την πραγματοποίησε.
Οι γείτονες και οι συγχωριανοί του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι χάθηκε με τέτοιο τρόπο. Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν κοινωνικός, φιλικός και πρόσχαρος και ποτέ δεν είχε δείξει σε κανένα ότι θα μπορούσε να τερματίσει τη ζωή του. Φαίνεται όμως ότι αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν είχε αντιληφθεί κανείς.
Η κηδεία του άνδρα, ο οποίος ήταν άγαμος και έμενε μόνος του, πραγματοποιήθηκε χθες στις 5 το απόγευμα μέσα σε κλίμα οδύνης. Αυτό που εξετάζεται ως πιθανό αίτιο είναι ο 44χρονος να είχε απογοητευθεί από τη ζωή και από το γεγονός ότι δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει οικογένεια, κάτι που φαίνεται πως το είχε εξομολογηθεί και στους δικούς του ανθρώπους, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα γινόταν αυτό το κακό.
Δυστυχώς τα περιστατικά των αυτοκτονιών παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς οι συνθήκες της καθημερινότητας και οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας, τους οδηγούν στον τερματισμό της ζωής τους.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails