Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Εσφαξαν 65χρονο στο Ρέθυμνο


Νεκρός βρέθηκε χθες το πρωί στην Αρχοντική Ρεθύμνου ένας 65χρονος, ο οποίος είχε δολοφονηθεί, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία με πολύ άγριο τρόπο.
Οι μαχαιριές στην πλάτη του θύματος και οι τουλάχιστον πέντε σφαίρες στο κεφάλι και το σώμα του, αλλά και κάποια χτυπήματα επίσης στο κεφάλι, δείχνουν το μένος του δράστη ή των δραστών.
Οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο σε αγροτική τοποθεσία έξω από το χωριό, με τον 65χρονο δίπλα στο ΙΧ, γαζωμένο από τις σφαίρες και μαχαιρωμένο. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες να έχει διαφορές. Μάλιστα ο 65χρονος ήταν γνώριμος των αστυνομικών αρχών του Ρεθύμνου, αφού τις είχε απασχολήσει στο παρελθόν.
Με βάση τη θέση του πτώματος, έξω από το αυτοκίνητο, ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως προσπάθησε να κάνει μια απέλπιδα απόπειρα να βγει από το ΙΧ, ίσως για να προστατευτεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει τελικά.
Το σίγουρο είναι πάντως πως πρόκειται για μια πολύ άγρια δολοφονία, η οποία έχει συγκλονίσει, όχι μόνο την τοπική κοινωνία της Αρχοντικής, αλλά και ολόκληρου του Ρεθύμνου.
Πηγή:Τόλμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails