Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

Λήστεψαν το σπίτι αστυνομικού την ώρα που παντρευόταν!


Δυσάρεστη κατάληξη είχαν ο γάμος και το γαμήλιο γλέντι για ένα νεαρό αστυνομικό που υπηρετεί σε τμήμα της υπαίθρου του νομού Ηρακλείου.
Επιστρέφοντας κατάκοπος, αλλά γεμάτος χαρά και ευτυχία ο νεόνυμφος μαζί με τη γυναίκα του από την γαμήλια εκδήλωση βρέθηκε μπροστά σε μία πραγματικά δυσάρεστη έκπληξη.
Άγνωστοι είχαν εισβάλλει στο σπίτι του από όπου και αφαίρεσαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, παίρνοντας επίσης μαζί τους και το όπλο του οργάνου της τάξης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από συναδέλφους του από το Α.Τ Καστελίου που διενεργεί και την προανάκριση, ο αρχιφύλακας ο οποίος υπηρετεί στη Βιάννο, παντρεύτηκε χθες και ο γάμος μαζί με τη δεξίωση έγιναν στην περιοχή του Καστελίου από όπου κατάγεται.
Το γλέντι όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις κράτησε μέχρι το πρωί, οπότε και έφυγε τελευταίο το ζευγάρι με κατεύθυνση το πατρικό του αρχιφύλακα το οποίο βρίσκεται σε χωριό του δήμου Καστελίου.
Φτάνοντας στο σπίτι ο αστυνομικός δεν παρατήρησε τίποτα το περίεργο εξωτερικά. Μπαίνοντας όμως στο εσωτερικό του σπιτιού κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Το μυαλό του πήγε αμέσως στο όπλο του, το οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε αφήσει μέσα στο κομοδίνο του στο χώρο της κρεβατοκάμαρας.
Τρέχοντας προς αυτό το σημείο οι φόβοι του δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν, αφού όπως διαπίστωσε ανοίγοντας το συρτάρι το όπλο του είχε κάνει «φτερά». Σύμφωνα με αστυνομικό από το Καστέλι, ο δράστης ή οι δράστες γνώριζαν ότι ο αστυνομικός και οι συγγενείς του θα είναι απασχολημένοι και δεν αποκλείεται να ήξεραν και τον τρόπο για να μπουν μέσα στο σπίτι χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
Έγκυρες πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι το όπλο που εκλάπη, πρόκειται για πιστόλι με γεμιστήρα, δεν ήταν υπηρεσιακό, αλλά το είχε αγοράσει ο αστυνομικός, έχοντας το φυσικά δηλώσει στην Αστυνομία.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν το είχε κρύψει σε σημείο τέτοιο που να εντοπίζεται δύσκολα, αλλά το είχε μέσα στο κομοδίνο, δίπλα στο κρεβάτι το οποίο ήταν και το πρώτο σημείο που έψαξαν οι διαρρήκτες αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα.
Συνάδελφοι του αρχιφύλακα που τον γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν πολύ προσεκτικό αστυνομικό και πως το λάθος του να αφήσει το όπλο σε σημείο που δεν παρείχε ασφάλεια ήταν λόγω της βιασύνης του και της ιδιαιτερότητας της ημέρας.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι , ο συγκεκριμένος αρχιφύλακας είναι προσεκτικός, ευγενικός και με σύγχρονο τρόπο σκέψης. «Το περιστατικό αυτό του έχει στοιχίσει πολύ, διότι πρόκειται για έναν ευσυνείδητο αστυνομικό» μας είπε συνάδελφός του.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails