Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Κοριτσάκι ενός έτους κυοφορεί το δίδυμο αδελφάκι του!


Έκπληκτοι οι γιατροί στην Κίνα που κλήθηκαν να εξετάσουν τη διογκωμένη κοιλιά ενός κοριτσιού, μόλις ενός έτους, που είχε εγκαταλειφθεί, διαπίστωσαν ότι αιτία της ασυνήθιστης αυτής δυσμορφίας είναι στην πραγματικότητα ένα μονοζυγωτικό δίδυμο αδελφάκι που αναπτύσσεται μέσα του.
Όπως μετέδωσαν κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η κοιλιά της μικρής Μενγκ Ρου άρχισε να πρήζεται λίγους μήνες αφότου υιοθετήθηκε από ένα άτεκνο ζευγάρι στην πόλη Λουοχέ της κεντρικής επαρχίας Χενάν.
Οταν πια η κοιλιά της απέκτησε το μέγεθος ενός μικρού τυμπάνου, οι γείτονες άρχισαν να την αποκαλούν «τέρας» και να πιστεύουν ότι είναι έγκυος.
Ο θετός πατέρας της Μενγκ Ρου, Κανγκ Σι αποφάσισε τότε να την πάει στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός δίδυμου εμβρύου. Οι γιατροί του εξήγησαν ότι αν αυτό το παρασιτικό δίδυμο δεν αφαιρεθεί γρήγορα, θα μπορούσε να απειλήσει τη ζωή της μικρής.
Τώρα οι θετοί γονείς της Μενγκ Ρου κάνουν έκληση για οικονομική βοήθεια, προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται για την εγχείρηση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην Κίνα τέτοια περίπτωση, όπως υπενθυμίζει το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. Το 2005 οι γιατροί αφαίρεσαν από την κοιλιά ενός αρσενικού βρέφους δύο μονοζυγωτικά έμβρυα.
Πηγή:Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails