Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009

Θύμα ξυλοδαρμού ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσιντάρης..


Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο κατέληξε χθες το απόγευμα ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Τσιντάρης που καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στη μέση της Λ. 62 Μαρτύρων από ανθρώπους που όπως λέει εκτελούσαν εντολές.
Ο Γιάννης Τσιντάρης κατονομάζει ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης, δύο ανθρώπους με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές.
Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με δύο εταιρείες εδώ και αρκετούς μήνες. Όπως υποστηρίζει, του χρωστούν περισσότερα από 600.000 ευρώ, καθώς νοικιάζουν δύο δικά του καταστήματα. Λίγες ώρες πριν την επίθεση τους είχε κοινοποιήσει την απόφαση της έξωσης.
Ο 50χρονος άνδρας ύστερα από τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν στο νοσοκομείο, πήγε στην Αστυνομία, όπου και κατέθεσε μήνυση.
Ο συνήγορος του επιχειρηματία, τον οποίο ο Γιάννης Τσιντάρης θεωρεί ηθικό αυτουργό του ξυλοδαρμού του, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ALPHA μαζί του, υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση και όλα όπως λέει, είναι προϊόν της φαντασίας του θύματος.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails