Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

Ληστεία με ομηρία σε Τράπεζα στο Ηράκλειο!


Πρωτοφανής ένοπλη ληστεία έγινε το πρωί στο Ηράκλειο, σε κατάστημα συνεταιριστικής τράπεζας στη συνοικία Πατέλες. Ο ληστής, έμεινε 10-15 λεπτά στο κατάσΠρτημα, κρατώντας «ομήρους» τέσσερις υπαλλήλους και ένα πελάτη και κόλλησε το όπλο στον κρόταφο μιας γυναίκας, την οποία επέλεξε επειδή είχε παιδί!
Ο ληστής περίμενε να ανοίξει το κεντρικό χρηματοκιβώτιο που λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση και πήρε –σύμφωνα με πληροφορίες- πάνω από 150.000 ευρώ.
Μπαίνοντας φώναξε προς τους υπαλλήλους και τον μοναδικό πελάτη «να βλέπω όλων τα χέρια σας» και κατευθύνθηκε στο ταμείο. Τα χρήματα που του έδωσε μια νεαρή υπάλληλος ήταν λίγα και τότε συγκέντρωσε υπαλλήλους και πελάτη μπροστά στο μεγάλο χρηματοκιβώτιο και ζήτησε να το ανοίξουν. Ρώτησε ποιός υπάλληλος έχει παιδιά και μια κυρία που απάντησε καταφατικά ένιωσε την κάνη του όπλου στον κρόταφο της. Εκείνη αντέδρασε ψύχραιμα και του έλεγε να ηρεμήσει και ότι θα πάρει τα χρήματα που θέλει.
Αυτός κοιτούσε διαρκώς το ρολόι της «ομήρου» φωνάζοντας ότι του λένε ψέματα. Τελικά άνοιξε η πόρτα και τα 150.000 ευρώ έγιναν δικά του. Υπολογίζεται ότι η λεία του ανέρχεται στις 170 χιλιάδες ευρώ, καθώς εκτός από τα χρήματα του χρηματοκιβωτίου, πήρε μαζί του και τα χρήματα από τα συρτάρια των ταμείων, τα οποία υπολογίζονται στις 20 χιλιάδες ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε πεζός και εξετάζεται εάν είχε συνεργό.
Πηγή:Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails