Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009

Νεαρός αλβανός πήδηξε από ταράτσα για να μην τον πιάσει η αστυνομία..


.. επειδή δεν είχε άδεια παραμονής!
Τραυματισμένος από πτώση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας νεαρός άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος προτίμησε να βουτήξει στο κενό, παρά να του περάσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί, επειδή ήταν παράνομος στη χώρα μας.
Ο άτυχος αλλοδαπός βρισκόταν σύμφωνα με πληροφορίες στον δεύτερο όροφο οικοδομής στην περιοχή του Πόρου. Κατά μία εκδοχή από αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός Αλβανός πήδηξε από ύψος έξι μέτρων όταν πλήρωμα τζιπ του ΤΑΕ Ηρακλείου προσπάθησε να τον ελέγξει για να διαπιστωθεί εάν είναι νόμιμος ή όχι στη χώρα μας. Σύμφωνα με την εκδοχή αξιωματικού των ΤΑΕ, ο αλλοδαπός πήδηξε από την ταράτσα όπου βρισκόταν με άλλους εργάτες βλέποντας απλώς το όχημα της αστυνομίας να πλησιάζει και χωρίς να γίνει καμία ενέργεια ελέγχου προς το πρόσωπό του.
«Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και κρατήθηκε εκεί για προληπτικούς λόγους. Ο συγκεκριμένος αλλοδαπός δεν είχε χαρτιά παραμονής στη χώρα μας και πήδηξε βλέποντας το αυτοκίνητο της υπηρεσίας να πλησιάζει» δήλωσε ο διοικητής του ΤΑΕ Τ. Πανταγάκης.
Πηγή:Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails