Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

Πλημμυρίζει το ακτινολογικό στο Παγνή!


Πλημμυρισμένες αίθουσες και μηχανήματα που μοιάζουν να ανήκουν στον περασμένο αιώνα: Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει το ακτινολογικό τμήμα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου. Η αποχέτευση για μια ακόμη φορά δε μπόρεσε να απορροφήσει τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία των πεπαλαιωμένων μηχανημάτων, με αποτέλεσμα αυτές να πλημμυρίσουν την αίθουσα.
Τα ακτινολογικά μηχανήματα έχουν να αντικατασταθούν από το 1989!
Η τεχνολογία τους είναι τόσο ξεπερασμένη, που όταν προκύπτει κάποια βλάβη δε μπορούν να βρουν ούτε ανταλλακτικά, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι και ζητούν από το Υπουργείο Υγείας να πάρει μέτρα.
Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο αποτελεί κέντρο αναφοράς της γρίπης στην Κρήτη και πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ακτινολογικό του τμήμα, είναι χωρίς διοίκηση εδώ κι ένα μήνα.
Οι εργαζόμενοι φοβούνται πως αν η κατάσταση παραμείνει έτσι, το νοσοκομείο σε λίγο καιρό δε θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σοβαρά περιστατικά, καθώς χωρίς διοίκηση δε μπορούν να λυθούν ούτε τα απλά καθημερινά προβλήματα, πόσο μάλλον να αντικατασταθούν μηχανήματα που είναι αναγκαία για τη λειτουργία του.
Πηγή:2810.gr
Sofoscrete: Μιλάμε για εικόνες ντροπής, είδα το ρεπορτάζ σε τοπικό κανάλι και νομίζεις ότι αντικρίζεις κανένα νοσοκομείο του 1800. Μέσα στην μούχλα,τα ακτινολογικά μηχανήματα για τα σκουπίδια και γενικά η όλη κατάσταση τραγική.. Ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails