Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Δήμαρχε αυτά τα βλέπεις;


Από ένα αναγνώστη του troktiko.blogspot.com
"Συνηθισμένη κατάσταση για όσους περνάνε καθημερινά από τον συγκεκριμένο δρόμο αλλά και από άλλους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης. Η καθαριότητα είναι άγνωστη λέξη (να 'ναι καλά ο Δήμαρχος και η υπηρεσία καθαριότητας), τα παράπονα πολλά απο τουρίστες, κατοίκους, καταστηματάρχες αλλά και απλούς περαστικούς για την έλλειψη κάδων και γενικά την ελλειπή καθαριότητα (οδοκαθαριστές βλέπεις μόνο στις 6 το πρωί). Ο κόσμος θέλει να πετάξει τα σκουπίδια του και δεν ξέρει που(!!!!), η αφισοκόλληση είναι ανεξέλεγκτη και ο δρόμος συνεχώς γεμάτος νερά και λάσπες από τις υδροροές με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το φαινόμενο της Ουγκάντας!!! (με κάθε σεβασμό για την εν λόγω χώρα, πιστεύω είναι πιο καθαρά εκεί....)
Ο Δήμαρχος δεν τα βλέπει αυτά? Τόσα λεφτά που εισπράτονται από τα τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών που πάνε? Θα έπρεπε να "επιστρέφονται" και να μην είναι το ιστορικό κέντρο της πόλης σε τέτοιο χάλι... "
SofosCrete: Όπως ακριβώς τα λέει είναι, έχει παραγίνει το κακό, πότε κ. Κουράκη θα γυρίσετε το «βλέμμα» σας στο κέντρο; Καλή η θέα στην θάλασσα δεν λέω, αλλά καλό είναι να κοιτάξετε και αλλού..
Δείτε και αυτό: Ο κακόγουστος Δήμος Ηρακλείου… , Πεζόδρομος Κοραή…Σάββατο 11 το βράδυ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails