Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Με προβλήματα η νέα σχολική χρονιά στην Κρήτη


Ανοχύρωτα είναι τα σχολεία της χώρας για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης λίγες ώρες πριν χτυπήσει το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς.
Παρά τις εγκυκλίους που έχουν ήδη σταλεί σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, δεν έχουν γίνει ούτε προσλήψεις επιπλέον προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία ενώ ο σχεδιασμός για την πρόληψη της διασποράς της γρίπης στα σχολεία είναι κυριολεκτικά στα χαρτιά καθώς ο εξοπλισμός είναι ανύπαρκτος.
Πάμε στον πόλεμο χωρίς όπλα τονίζει χαρακτηριστικά στην Τ.Κ η Πρόεδρος του Σωματείου καθαριστριών Νομού Ηρακλείου που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις τραγικές ελλείψεις που παρατηρούνται σε ανθρώπινο δυναμικό. Και οι γονείς πάντως θεωρούν ότι πολλά απο τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί δεν είναι πρακτικά εφαρμόσιμα.
Επί ποδός βρίσκεται ο εκπαιδευτικός μηχανισμός και στο Νομό Χανίων,ενόψει της αυριανής έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Ήδη έχουν ενημερωθεί κατάλληλα όλοι οι εκπαιδευτικοί για το πώς πρέπει να διαχειριστούν το κεφάλαιο νέα γρίπη.
Σήμερα μάλιστα έφτασαν στα Χανιά και οι φάκελοι από το υπουργείο με το ενημερωτικό υλικό που θα δοθεί στον κάθε εκπαιδευτικό ξεχωριστά.
Πηγή:2810.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails