Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009

Γιος δικαστή έμπορος ναρκωτικών στο Ηράκλειο!


Ο 21χρονος γιος ενός συνταξιούχου πρωτοδίκη συνελήφθη μαζί με άλλους δύο φίλους του, έναν 19χρονο κι έναν 18χρονο μαθητή λυκείου στο Ηράκλειο, με την κατηγορία ότι διακινούσε ναρκωτικά!
Άνδρες της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα των τριών νεαρών, τους παρακολουθούσαν διακριτικά και κατάφεραν να τους συλλάβουν επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας μίας συσκευασίας ινδικής κάνναβης βάρους 78,3 γραμμαρίων!
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε άλλη μία σακούλα με ινδική κάνναβη βάρους 3,2 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 18χρονου μαθητή βρέθηκαν άλλα 6,2 γραμμάρια και στην κατοικία του 19χρονου τρεις συσκευασίες με χασίς βάρους 34,6 γραμμαρίων! Οι τρεις αρνήθηκαν να αποκαλύψουν ποιος τους προμήθευσε τα ναρκωτικά και απαντούσαν πως ότι έχουν να πουν θα το πουν στον εισαγγελέα.
Η διακίνηση του χασίς γινόταν με το χωρίς αριθμό κυκλοφορίας μοτοποδήλατο του γιου του πρώην δικαστικού λειτουργού, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν ενημερώθηκε για τη σύλληψη του παιδιού του… Οι συλληφθέντες θα απολογηθούν αύριο στον ανακριτή, από τον οποίο είχαν πάρει προθεσμία μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails