Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009

Συμπλοκή αλλοδαπών γυναικών στο Ηράκλειο!


Προσωπικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους, οδήγησαν τις δύο αλλοδαπές ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα, σε συμπλοκή χθές τις μεσημβρινές ώρες στο Ηράκλειο.
Φαίνεται οτι είχαν και οι δύο προετοιμαστεί για καβγά, αφού έφεραν μαζί τους σιδεροσωλήνες με τις οποίες άρχισαν να χτυπάει η μία την άλλη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο σημείο προσέτρεξαν ο 33χρονος ημεδαπός σύζυγος της πρώτης και ο 19χρονος ανιψιός της δεύτερης, που είχαν εν τω μεταξύ ενημερωθεί για το περιστατικό, και ακολούθησε νέα συμπλοκή.
Τότε ο 33χρονος έβγαλε όπλο πυροβόλησε τρείς φορές εναντίον του 19χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην αριστερή κνήμη.
Στον τόπο του περιστατικού κατευθασαν αστυνομικές δυνάμεις του Υποδιεύθυνσης Αασφαλείας Ηρακλείου οι οποίοι συνέλαβαν τους εμπλεκόμενους. Κατά την εξερεύνηση - αυτοψία του τόπου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας Zastava, το οποίο έφερε γεμιστήρα με πέντε πλήρη φυσίγγια.
Η 30χρονη αλλοδαπή και ο 19χρονος ομοεθνής ανιψιός της, νοσηλεύονται φρουρούμενοι, σε Εφημερεύον Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ο ημεδαπός και η σύζυγός του, οδηγηθηκαν σήμερα στον κ.Εισαγγελέα Ηρακλείου.
Πηγή:pediadanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails