Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ακόμα ένας νεκρός από τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο..


Ένας νεκρός και δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε το πρωί στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, έξω από τη ΣΕΥΦΑΝΗ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα όχημα ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία του και προσέκρουσε σε άλλο ενώ στη σύγκρουση ενεπλάκη και τρίτο όχημα.
Συγκεκριμένα αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα στις 7.15 στο 7ο χιλιόμετρο Επαρχιακής οδού Ηρακλείου- Βιάννου, πολύ κοντά στον κόμβο Καλλιθέας ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κινούταν με κατεύθυνση πρός το Ηράκλειο, συγκρούσθηκε με το αντιθέτως κινούμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τζίπ, το οποίο στην συνέχεια, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο- κλούβα που ακολουθούσε.
Όπως αναφέραμε αποτέλεσμα της πολλαπλής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 53χρονου οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου- τζίπ, ο σοβαρός τραυματισμός του 34χρονου δοηγού του πρώτου οχήματος και ο ελαφρύς τραυματισμός του 32χρονου επιβάτη του πρώτου οχήματος, καθώς και του 63χρονου οδηγού του Ι.Χ.Φ. κλούβας.
Για την υπόθεση ενεργεί προανάκριση, το Τμήμα τροχαίας Ηρακλείου, έτσι ώστε να διερευνήθουν και να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια που προξένησαν το συγκεκριμένο ατύχημα, που στοίχισε την ζωή στον 53χρονο.
Πηγή:pediadanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails